Un bărbat prea vesel nu inspiră încredere!

Se spune că bărbatul care zâmbește des, care este mai tot timpul vesel și optimist, este obișnuit să cucerească imediat atenția femeilor. Se simte bine în pielea lui, este fericit și te va face și pe tine să te simți bine alături de el. Dacă sunteți pe aceeași lungime de undă, sunt șanse mari ca relația voastră să continue. Dar cât de mult te iubește, ar trebui să te întrebi în fiecare zi și să ceri mai multe dovezi de afecțiune.

Un bărbat vesel, care râde din toată inima și îți zâmbește adesea nu este tocmai cel mai bun partener de cursă lungă, spun specialiștii. Un studiu recent a arătat că bărbații care zâmbesc prea des și din orice au șanse mai mici să aibă căsătorii de lungă durată, spre deosebire de cei care sunt mai reținuți și zâmbesc doar în momentele potrivite.

Cum știi cât de mult te iubește?

Zâmbetul discret poate fi un indiciu

Dacă râde rar și zâmbește discret până și la cele mai bune glume, ai de a face cu un bărbat introvertit, care se lasă greu cucerit. Dar, dacă te privește direct în ochi când îți zâmbește, ai de a face cu un bărbat sincer, care știe ce vrea și care va face orice pentru a fi aproape de tine. Femeile consideră că acești bărbați sunt cu adevărat de încredere și alături de ei poți trăi o viață întreagă fără regrete.

Pe de altă parte, zâmbetul discret are și alte conotații. Depinde foarte mult de context. Dacă îți ocolește privirea și zâmbește discret numai din politețe, este evident că nu este interesat de tine.

Zâmbetul șmecher în colțul gurii

Este un zâmbet fals și superior, tipic celui care caută o relație pasageră și distracție. Fii precaută cu un astfel de bărbat pentru că, de obicei, are ceva de ascuns, fie o relație veche de care s-a plictisit, dar care nu s-a încheiat, fie chiar verigheta, ascunsă în buzunar. Într-o relație de lungă durată, un astfel de bărbat ar putea fi dominator și posesiv, iar zâmbetul lui pe jumătate ascuns dezvăluie mai degrabă nesiguranță, decât putere și încredere.

sursa foto: 123rf.com

Vezi și cele mai frumoase citate despre zambet