Privește cu atenție mâinile lui și vei ce îți spun ele despre bărbatul pe care îl iubești. Verifică înainte de toate lungimea degetelor, lățimea palmelor, dar și grosimea lor pentru a analiza cât de bine vă potriviți.

Cum vă caracterizează lungimea degetelor

Degetele lungi sunt specifice persoanelor meticuloase, atente la detalii și iubitoare de frumos. Sunt firi răbdătoare, dar foarte stricte, care se ghidează după reguli bine construite și sunt adesea capricioase și greu de mulțumit. Nu le plac scurtăturile și preferă să analizeze totul cu grijă înainte de a lua o decizie.

Degetele scurte trădează o fire ușor nerăbdătoare, dinamică și activă. Sunt specifice persoanelor care acționează imediat, iau decizii ferme, chiar dacă nu sunt mereu cele mai bune. Dar sunt buni organizatori, știu ce vor de la viață și sunt potriviți pentru funcțiile de conducere.

Cum descifrezi compatibilitatea cu bărbatul pe care îl iubești

Degetele la fel de lungi

dacă aveți amândoi degetele lungi, se spune că vă înțelegeți destul de bine și că reușiți să faceți planuri pe termen lung; amândoi puteți face compromisuri de dragul celuilalt și nu vă certați niciodată pe nimicuri.

 

Degetele la fel de scurte

dacă aveți amândoi degetele scurte, sunteți destul de diferiți, independenți și autoritari amândoi; dar contrastele se atrag și, chiar dacă vă certați adesea, vă împăcați imediat și vă iubiți cu pasiune;

 

Degetele de lungimi diferite

dacă unul dintre voi are degetele lungi, iar celălalt scurte, relația dintre voi este una destul de dificilă; fie unul este șef, iar celălalt se supune; fie unul este activ, iar celălalt pasiv; faceți eforturi mari să rămâneți împreună, dar nu este exclusă despărțirea la un moment dat.

sursa foto: 123rf.com