Presa britanică nu o critică, semn că deja o acceptă pe femeia de 36 de ani, cu un divorț la activ. Mai mult, remarcă faptul că Meghan a ales, simbolic, o ținută creată de o casă de modă britanică, semn al dedicației sale față de viitoarea sa familie și chiar față de țara de origine a viitorului soț.

Rochia costă cât o casă

Revenind la rochie, de menționat e faptul că aceasta nu a fost cumpărată de Casa Regală, ci chiar de către Meghan. Iar prețul e unul fabulos: aproape 75.000 de dolari. Un preț care se justifică, mai arată presa britanică, deși e greu de digerat pentru unii. Se justifică, arată Daily Mail, pentru că la o astfel de rochie se muncește ”mii de ore”, totul fiind făcut manual.

 

Pentru o rochie de cinci ori mai ieftină a aceluiași brand, Ralph & Russo, se muncește nu mai puțin de 3.000 de ore. Printre clientele acestui brand se află Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Jessica Biel sau Blake Lively.

 

Acum toată lumea așteaptă cu răsuflarea tăiată să vadă ce va purta Meghan la nunta. Ea se va căsători cu prințul ei în 19 mai, toate cheltuielile urmând a fi acoperite de Casa Regală.

Foto: Twitter

Citește și: