Tenișii din material textil

Unele dintre cele mai potrivite modele de încălțăminte sport pentru copii sunt tenișii ușori, din material textil. Aceștia sunt creați special pentru confortul celor mici, din material textil la interior și la exterior și cu inserții din plasă, care asigură o ventilație corespunzătoare a picioarelor. Poți alege teniși negri, albaștri, roz sau roșii, care să se potrivească cu orice ținută. Alege întotdeauna încălțăminte de calitate, la un preț bun, pe care cei mici să o poarte cu drag, în parc sau la plimbare în oraș.

 

Sneakerșii cu scai

Cauți sneakers cu scai pentru fete și băieți? Aceste modele reprezintă o garanție a confortului, deoarece sunt ușori, comozi și îi ajută pe cei mici să se încalțe singuri sau să se descalțe rapid. Alege sneakerși cu scai cu talpă moale și cu proprietăți de absorbție a șocurilor, unele dintre cele mai importante proprietăți de care trebuie să ții cont în alegerea încălțămintei sport pentru copii.

 

Adidașii cu talpă ortopedică

Din fericire, pentru copiii cărora medicul ortoped a recomandat purtarea încălțămintei ortopedice, producătorii pun la dispoziție adidași și ghetute care susțin glezna, fabricate din piele. Poți alege modele de adidași cu șiret, care îți permit să ajustezi mai bine încălțămintea pe piciorul celor mici. În plus, îi poți învăța pe cei mici să-și lege șireturile simplu și rapid. 

 

Pentru adidașii cu talpă ortopedică, talpa este proiectată astfel încât să intre în contact cu solul iar cei mici să pășească corect. Cei mici beneficiază de confortul de care au nevoie, astfel încât picioarele să se dezvolte armonios, prevenind apariția platfusului. Optează pentru adidași care nu includ elemente rigide, ce ar putea să-i împiedice pe cei mici în timp ce merg sau aleargă.

 

Încălțămintea sport de la branduri renumite

Cum alegem sneakerșii pentru copii? În oferta de încălțăminte sport, există branduri celebre, care produc pantofi la prețuri accesibile. De exemplu, Nike este producătorul care merită toată încrederea ta atunci când alegi încălțămintea pentru cei mici. 

 

Achiziționează o pereche de încălțăminte sport de culoare albă, potrivită atât pentru fete cât și pentru băieți, unde logoul să fie aplicat discret pe lateral. Acest model este ușor de asortat la orice ținută, în special la rochițe și la fustițe de vară. Încălțămintea sport ideală este fabricată din piele și include diverse perforații, care permit piciorului să respire. Poți alege pantofi sport cu închidere dublă, pentru ca cei mici să-și regleze încălțămintea în funcție de lățimea piciorului.

 

Încălțămintea sport cu LED

Pentru copiii care vor să fie în pas cu moda, pantofii sport cu LED reprezintă alegerea potrivită. Alege dintre numeroase modele de adidași cu sistem de închidere tip velcro, cu numeroase culori și moduri de iluminare, care se încarcă prin cablu USB. Acesta este un stil de încălțăminte amuzantă, care îi va amuza pe copii prin jocurile de lumini.

 

Există numeroase tipuri de încălțăminte sport pentru copii, special concepute pentru diferite tipuri de suprafețe, inclusiv pentru drumeții. Alege perechile ideale, care le vor oferi confortul de care au nevoie!

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu epantofi.ro