Pe chipul uman, zona iubirii este zona superioară a obrajilor sau mai bine zis zona pomeților. Aceasta este cea mai importantă zonă pe care o analizează vechea astrologie chineză, ținând cont de sentimentele, emoțiile, trăirile, iubirile și dezamăgirile pe care le adunăm în viață.

Zonele feței și energiile universului

Partea superioară a feței, ochii și fruntea, este numită ”Edenul” sau ”Raiul”, pentru că aici se manifestau cele mai înalte, subtile și profunde energii astrale. Aici este și zona iubirii atât de importantă pe harta destinului. Și tot aici este zona vieții, cuprinsă între sprâncene.

Mijlocul feței, nasul și gura, este numită ”Omul” sau zona umană, pentru că aici sunt concentrate energiile interioare ale spiritului uman.

Iar partea de jos a feței, și anume partea inferioară a obrajilor și bărbia, poartă numele de ”Pământ” și aici sunt resimțite energiile telurice, influențele cosmice amplificate de elementele esențiale ale vieții: apa, focul, pământul, piatra.

Ce mesaje poartă zona iubirii pe chipul tău

Zona iubirii este zona de sub ochi, cea care cuprinde pomeții obrajilor. În funcție de petele, liniile sau ridurile care apar pe această zonă, astrologii chinezi pot spune cât de afectuoasă este o persoană și cât de mult se implică în relațiile de cuplu.

Dacă această zonă este deschisă, rotunjită, iar pielea frumoasă, înseamnă că te implici emoțional în toate relațiile tale și că ești capabilă să iubești sincer și să fii fidelă unui singur partener.

Dacă această zonă este străbătută de linii adânci, de pete sau cearcăne încă din primii ani ai tinereții, înseamnă că ești o fire destul de egoistă și pui beneficiile personale înaintea iubirii. Relațiile de dragoste vor fi marcate de probleme, dacă nu găsești bărbatul potrivit, care să te convingă că poți avea încredere în dragostea lui.