Brăţări de marcă argintărie.ro

Magazinul online argintărie.ro este mai mult decât darnic pentru ceea ce doriți să cumpărați în materie de brățări. Personalizate, din argint sau unele placate cu aur, aici veți găsi modele prețioase, pretenţioase și  îndrăgite atât de femei, cât și de bărbați.

Stilul acestor brățări amintește de un talisman norocos. Sunt brățări ce se completează una pe alta, un set unisex care să se potrivească perfect în orice ținută, indiferent de abordările de stil de zi cu zi. Tocmai de aceea sunt și atât de îndrăgite, întrucât pot fi purtate oricând, oriunde.

Nimic nu pare să îi flateze mai mult pe cei doi ca un set de acest gen, brățări la fel ce se doresc a fi expresia unității cuplului și a unui stil comun îndrăgit. Și pentru că le veți adora amândoi în egală măsură, acestea sunt realizate și să fie durabile.

 

Stiluri de brățări pentru cuplu

Definiţia cuplului în sine poate avea diverse forme. Corelată cu designul brățărilor, această „definiție” poate însemna o jumătate de inimă, cu gravura numelui, ce împreună formează întregul; stil romantic poate fi și mesajul text – ori ce poate fi mai pur și mai sincer decât „te iubesc” ce tronează pe brăţară?

De la nume, inițialele celor doi și până la simboluri sau mesaje, gama de  bratari personalizate pentru cuplu este una vastă și pe toate gusturile. Formele talismanelor pot fi de asemenea pe alese, cu decupaje, scoțând în evidență textul, cu forme de stil romantic și sugestiv cuplului adică inimi sau jumătăți de inimi.

Astfel de brățări sunt ajustabile, având un șnur colorat ca și bază. Asta nu poate decât să încânte, întrucât se poartă ușor. Pot avea o varietate de culori, de la clasicul roșu ori negru la orice nuanță credeți că vă reprezintă mai bine. Aceeași flexibilitate la comandă este păstrată și pentru detalii de genul alegerii gravurii, fie vorba de text-mesaj și/sau simbol. De asemenea, modelul poate fi diferit, ales și pe față și pe verso.

Fiecare detaliu în parte este menit să vă ofere șansa de a reprezenta în brățările alese stilul și nota personală, ceea ce împreună formează și unicitatea acestui accesoriu.

Preturi și oferte la argintărie.ro

Universul brăţărilor personalizate pentru cupluri, argintărie.ro, aduce oferte încântătoare. Prețurile oscilează, însă în medie 100 de lei un set, cu gravură inclusă este un preț mai avantajos ca oricând. Și dacă tot ați ajuns aici, o completare a unor astfel de accesorii ar putea să vă stârnească curiozitatea. Un colier spre exemplu este la fel de accesibil și creat pentru cei care doresc să pună un accent deosebit, o amprentă unică pe un cadou bine ales. Arată-i cât îl/o prețuiești și alege un model sau un set de brățări pentru amândoi!