Cască de protecție personalizată 

Dacă persoana specială din viața ta lucrează în domeniul construcțiilor sau pur și simplu e pasionat de meșterit, un cadou ideal ar fi o cască de protecție. Totuși, dacă vrei să-l impresionezi cu adevărat, preferabil ar fi să îi oferi o cască personalizată, pe care sa fie gravat un mesaj sau poate, de ce nu, prenumele său. Chiar dacă, de pildă, va lucra doar în locuință și nu va avea neapărat nevoie de un astfel de obiect, numai faptul ca e din partea ta îl va face să o poarte cu plăcere. Astfel, înainte să o așeze pe cap, va observa acel detaliu personal și se va gândi automat la tine. 

O unealtă, cadoul ideal 

Poate ca soțului sau iubitului tău îi place să meșterească atunci când timpul îi permite, atât în interiorul locuinței, cât și în afara acesteia. De exemplu, dacă pentru o anumită lucrare este nevoit să găurească pereții, cadoul ideal pentru el este un ciocan rotopercutor, o unealtă cu funcții multiple. Atunci când vei avea nevoie să agăți un tablou sau sa montezi un dulap, cu certitudine vă va ajuta pe amândoi. În cazul în care o dată la câteva luni decide să văruiască pereții, poate i-ar prinde bine un trafalet mai sofisticat. Iar dacă preferă să repare de unul singur defecțiunile mașinii personale, o trusă cu scule ar fi tot ce și-ar putea dori. 

Un curs acreditat specific nevoilor sale

În cazul în care partenerul tău dorește să ducă pasiunea sa la alt nivel și să o transforme într-un job full time sau dacă deja lucrează într-un domeniu care implică muncă fizică, atunci ai putea lua în considerare să îi faci cadou un curs acreditat. În felul acesta, va dobândi cunoștințe noi, cu ajutorul cărora va putea evolua din punct de vedere profesional. Acest aspect, implicit, îi va putea oferi oportunitatea de a avansa în carieră, deci de a câștiga mai mulți bani. Ceea ce înseamnă ca vei beneficia atât tu, cât și el de acest aspect care va duce la creșterea bugetului comun. Practic, vei investi în prezent pentru a avea un viitor mai bun alături de el. 

O pereche de mănuși de protecție

Bărbații sunt nevoiți sa lucreze cu materiale sau sa utilizeze unelte pentru care au nevoie de măsuri de protecție. Deci, dacă vrei sa îți știi persoana iubită în siguranță, un cadou recomandat ar fi mănușile. Acestea au un rol de protecție foarte important. În funcție de unelte sau materialele pe care le folosește, poți alege un anumit model de manusi. De exemplu, cele de uz general, rezistente termic, de protecție împotriva substanțelor chimice, antitaiere sau pentru sudură. În acest mod, mâinile sale vor fi protejate, iar accidentele vor fi evitate. 

Analizează-i pasiunile, iar dacă nu știi cu exactitate ceea ce îl interesează, ce i-ar prinde bine atunci cand va munci, ar fi bine să-l întrebi direct de ce ar avea nevoie. De asemenea, poți apela cu încredere la tatăl, bunicul sau unchiul tău, pentru a-ti oferi sfaturi prețioase în acest sens. Până la urmă, ei au mai multă experiență decât tine, iar expertiza lor te va ajuta să alegi cadoul potrivit.  

Sursa photo: unsplash.com 

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu evomag.ro