Cadou de Mos Nicolae pentru iubit. De unde să-l cumperi

Poți să mergi la târgurile de Crăciun de unde să iei lucruri confecționate de meșteșugari sau poți să vezi oferta supermarket-urilor din această perioadă. Neapărat trebuie să-ți faci un buget înainte și să nu te abați de la el. Altfel, cumpărăturile făcute din impulsiv te vor aduce la sapă de lemn. Alege obiecte mici, cu semnificație sau cu utilitate: decorațiuni de Crăciun, caiete de amintiri, curele, mănuși, căciuli, bijuterii etc.

Citește și: Bucură-te de târgurile de Crăciun din Europa!

Cadou de Mos Nicolae pentru iubit: Confecționează daruri

Dacă ai timp, încearcă să-i faci chiar tu ceva. Ce poate fi mai personal și mai plin de iubire decât un pulover sau un fular tricotat de tine? Șosetele și căciulile sunt și ele la mare căutare. Ai mai putea să faci decorațiuni pentru casă care să-i aducă aminte de tine. Dacă nu ai timp, ai putea măcar să faci un calendar personalizată 2019 cu o fotografii cu voi doi. Ai mai putea confecționa chiar tu cutia pentru cadouri! Iată cum o poți face singură.

Cadou de Mos Nicolae pentru iubit: Dăruiește… experiențe

Nimic nu este mai frumos decât o excursie cu familia. Dacă, oricum, plănuiați să mergeți la vară în Grecia, de ce să nu faci deja rezervarea și să le pui în ghetuțe un voucher de vacanță? Dacă vei lua bilete acum, va fi mai ieftin. Ai mai putea să-i faci cadou un abolnament la sală, bilete la teatru sau un week-end la munte. Obiecte avem deja cu toții suficiente, dar timpul petrecut împreună este neprețuit.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com