Blondă, cu un trup filiform și un zâmbet seducător: așa o știau fanii pe Bridget Fonda. Așa apare și în ultimele fotografii de la un eveniment din lumea cinematografiei – în 2009, la lansarea filmului ”Inglorious Bastards” al lui Quentin Tarantino. De atunci însă actrița a dispărut din lumina reflectoarelor și în 13 ani a mai fost fotografiată în public doar de două ori.

Ajunsă azi la 58 de ani, actrița este de nerecunoscut. Cu foarte multe kilograme în plus, un aspect neîngrijit și îmbrăcată în haine comode și largi, Bridget Fonda nu mai are nimic din strălucirea de odinioară. Ea a fost surprinsă recent de paparazzi pe străzile din Los Angeles.

EXCLUSIVE: Bridget Fonda is Pictured on a Rare Outing in Los AngelesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Bridget Fonda provine din celebra familie Fonda

Celebră îndeosebi pentru filmele semnate de Quentin Tarantino în care a jucat, printre care „Jackie Brown” și „Single White Female” și posesoare a două statuete Globul de Aur, Birdget Fonda provine din faimoasă familie ei de actori Fonda. Astfel, Henry Fonda a fost bunicul ei, Peter Fonda, tatăl ei iar Jane Fonda, mătușa ei.

În prezent, vedeta locuiește în în cartierul luxos Encino din Los Angeles, împreună cu fiul și soțul ei Danny Elfman, compozitor celebru și solistul lui Oingo Boingo.

Elfman a scris partituri pentru TV și filme, cum ar fi The Simpsons, Desperate Housewives și Spider-Man și Spider-Man 2.

Vecini le sunt tot vedete de rang, printre care Nick Jonas și Priyanka Chopra, Gwen Stefani și Selena Gomez.

Bridget Fonda a părăsit Hollywood în 2002 și, la acea vreme, au existat zvonuri conform cărora actrița a luptat mult să-și revină după ce un accident de mașină grav i-ar fi provocat leziuni la nivelul spatelui.

Se crede că accidentul, precum și nașterea fiului ei, un an mai târziu, au convins-o să se retragă din industrie și să ducă viață mai liniștită.


Citește și: Dieta lui Maurice Munteanu. Metoda simplă cu care a slăbit 23 kg. Acum este de nerecunoscut

xCum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis pentru funeraliile reginei. Prima doamnă a României a surprins pe toată lumea