Informația a luat prin surprindere pe toată lumea, întrucât actrița a fost văzută recent la un eveniment și era plină de energie. Potrivit știrile Pro TV, vecinii au sunat la Urgenţe pentru că actriţă nu răspundea la uşă. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD. Nu s-au făcut manevre de resuscitare. Stela Popescu era decedata în momentul în care ajutoarele au ajuns la locuinţa ei.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti. Vestea morţii actriţei Stela Popescu a fost confirmată şi de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Mai mult, marea actriță Stela Popescu a făcut recent dezvăluiri inedite din viața ei personală,  în cadrul emisiunii  Xtra Night Show de la Antena 1, unde a făcut declarații fără perdea, vorbind despre frumusețe, sex și despre căsnicia ei cu Puiu Maximilian, care s-a stins din viață în 1998.

Dintre actorii frumoși cu care a jucat, aceasta a mărturisit că niciunul nu i-a căzut cu tronc, pentru că atunci când lucrezi cu bărbații, ei au și bune și rele și puteai să le vezi  defectele și e greu așa să te îndrăgostești de un partener, însă recunoaștea că i se părea atrăgător Iurie Darie. „Iura putea să te stârnească așa. Era un băiat… (…).Nu știu de ce dar eu îi speriam pe actori. Aveau impresia că sunt dură. (…). Am fost cam băiețoi în tinerețe,” a recunoscut marea actriță.

În mod surprinzător, Stela Popescu a vorbit și de divorțul ei de primul soț, recunoscând că pur și simplu a fugit de acasă, cu Puișor Maximilian „călare pe un Renault”.

A fugit de acasă de la primul soț

„Pur si simplu am fugit de acasă, cu Puișor Maiximilian călare pe un Renault 16. Da,  așa s-a întâmplat. Fostul meu bărbat era un om foarte bun, la locul lui,  dar nu am simțit chimia aia pe care am simțit-o cu Puișor. A fost un moment în care am zis numai așa se poate. Și eram măritată de opt ani”, a dezvăluit aceasta.

Actrița a povestit că deși Puiu Maximilian, care a murit în 1998,  a fost sufletul ei pereche, din păcate, ea a călcat greșit și l-a înșelat pe acesta, acesta fiind cel mai mare regret al vieții ei.

Vedeta a decalrat că cel mai greu moment din viața ei a fost cel în care l-a pierdut pe Puiu. „Am crezut că nu pot să mă mai pun pe picioare o vreme după moartea lui Puiu”, a spus ea în interviu.

Îi era frică de durere

Mai mult, marea actriță a recunoscut că nu și-a dorit niciodată copii, pentru că i-a fost frică de durere din cauza unei operații la cap pe care a făcut-o când avea cinci ani. „Am avut noroc că nici Puișor nu a vrut copii”, a mai adăugat ea.

Stela Popescu s-a născut pe 21 decembrie 1935 în Basarabia, dar a fost obligată să fugă în România, din cauza invadării rusești, și s-a stabilit împreună cu mama la Braşov. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar din 1954 şi până în prezent a jucat în mii de spectacole de teatru, televiziune şi în filme. Este celebră pentru cuplurile umoristice formate cu Ştefan Bănică şi apoi cu Alexandru Arşinel.

Citește și: