Astrograma lui Vladimir Putin ne arată că este născut în zodia Balanței, sub o influență puternică a lui Saturn deloc favorabilă, care pune accentul pe latura întunecată a acestei zodii, în loc să aducă la lumină calitățile ei.

Departe de a fi o Balanță empatică și generoasă, așa cum sunt mulți nativi ai acestei zodii, Putin a moștenit influențele negative ale astrelor. Iată cum explică astrograma mărirea lui, tendința spre despotism și răzbunare sângeroasă, dar și strategia pe care a adoptat-o în fața lumii întregi.

Născut sub semnul lui 7

Balanță în zodiacul european și Dragon de Apă în zodiacul chinezesc, Vladimir Putin face notă discordantă între nativii zodiei. El se află de partea întunecată a Balanței și a preluat în cea mai mare parte acele trăsături de caracter opuse care arată un dezechilibru uriaș în destinul său.

Născut pe data de 7 octombrie 1952 și având numărul destinului 7, Putin a beneficiat de influențele benefice ale numărului 7, dar într-un mod care i-a distorsionat caracterul.

Numărul 7 este destinat oamenilor cu o personalitate puternică, ambițioasă, care se impun în societate și au capacitatea de a lupta pentru anumite principii și valori de la care nu abdică niciodată în viața lor.

Din păcate, ambițiile, visurile și principiile lui Vladimir Putin sunt cu totul împotriva societății umane. El este un luptător, dar luptă împotriva oamenilor, a democrației și libertății. Putin luptă doar pentru visurile lui și nimic altceva nu contează. Aspectele îngrijorătoare din astrograma lui arată înclinația către tiranie, despotism, răzbunare și crimă.

Vladimir Putin și defectele zodiei Balanță

Astrograma lui Vladimir Putin arată mai mult latura lui negativă și defectele pe care le-a cules din Balanță. Puține sunt lucrurile bune pe care le-a moștenit de la această zodie și anume: perseverența, analiza, capacitatea de a elabora strategii pe termen lung și răbdarea.

Cariera lui politică ne arată că a așteptat cu multă răbdare momentul propice să se întoarcă împotriva Europei pentru a reface gloria unui URSS pierdut pentru totdeauna.

Pe astrograma lui, exaltarea lui Saturn îl arată ca într-o imagine inversată, distorsionată, care pune accentul pe trăsăturile negative.

Chiar dacă a dat dovadă de inteligența proverbială a Balanțelor, Putin și-a folosit-o întotdeauna în scop personal, atacându-i pe cei din jur pentru a urca el mai sus. A avut de tânăr ambiția să devină cineva, să își depășească condiția socială și să capete un renume, dar a ales calea infamă pentru a deveni faimos.

Dacă Balanțele au calități precum diplomația, răbdarea, inteligența și abodarea pașnică, Putin a acumulat toate defectele zodiei: fals, mincinos, nestatornic, dezechilibrat emoțional, snob și orgolios.

Soarele în careu cu Uranus: violență și singurătate

Este unul dintre aspectele negre din astrograma lui Vladimir Putin. Dacă Saturn a pus accentul pe defecte, Uranus amplifică acele trăsături care au condus la un despotism sângeros. Putin a demonstrat că nu a putut evolua în pas cu vremurile și cu lumea din jurul lui. Repetă aceleași greșeli pe care le-au făcut Lenin și Stalin.

Soarele în careu cu Uranus arată un caracter cu o predispoziție către singurătate, așa cum au toți tiranii, pentru care toată lumea este un dușman. Această poziție arată că este un excentric, este tiranic, excesiv de independent, nu ține cont de nimic și de nimeni și face tot posibilul să se răzbune pe cei care nu gândesc ca el.

Uranus accentuează și înclinația către violență care a ajuns la paroxism în aceste zile, atacând o țară pașnică și liberă, provocând un război devastator în Ucraina.  

Tot careul dintre Soare și Uranus indică o predispoziție către tulburări nervoase, iluzii, amăgiri și visuri ireale. Este un tablou care arată un individ rupt de realitate, care trăiește în propriul univers cu amăgirile sale, care sunt acum atât de periculoase. De aici vine și oscilația lui, indecizia și dezechilibrul care, în cele din urmă, vor duce la prăbușirea visului său.   

Citește și: În ce constă rutina zilnică a lui Putin. Liderul de la Kremlin nu acceptă niciodată mâncare care nu a fost testată mai întâi și evită să bea alcool

xAstrolog celebru, despre cum se va termina războiul și ce se va întâmpla cu Putin: ”Acesta va fi ultimul an din viața sa”

xCarmen Harra, despre cum se va termina acest război și ce se va întâmpla cu Putin: ”El nu va mai fi la conducerea Rusiei pe parcursul acestui an”