Frumoasa cântăreață a mărturisit că I se pare foarte greu, în vremurile astea, să-ți sudezi o relație serioasă, însă ea a avut norocul să-l cunoască pe Alex Velea cu care e foarte fericită. Însă, aceasta a vrut să fie clar că dacă artisul o va înșela vreodată va pune punct relației, fără să stea pe gânduri și nu i-ar ierta iubitului ei niciodată minciunile.

„Mă simt puţin obosită, eu mă trezesc pe la 7 de când cu ăştia mici. Săptămâna asta i-am lăsat la bunici şi am fost noi doi singuri. Mi se face somn de la ora 9. (…) Am terminat anul cu bine şi l-am început în forţă. (…) Îţi trebuie mare curaj să spui adio într-o relaţie, iar în anumite momente este chiar greu. Depinde de situaţie, dacă omul ţi-a făcut ceva rău, atunci chiar e greu să găseşti o relaţie serioasă. Oamenii renunţă uşor la iubire. Nu aş trece niciodată cu vederea peste înşelat. Depinde cu ce minciuni ar veni Alex. Nu aş accepta să mă înşele. (…) Majoritatea pieselor de azi sunt triste”, a spus Antonia pentru Radio România Bucureşti fm.

Antonia a surclasat-o acum pe Thylane Blondeau, în topul celor mai frumoase femei din lume 2018SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Antonia și Alex Velea sunt împreună de mai bine de patru ani și au împreună doi copii. Ei formează unul dintre cele mai frumoase solide cupluri din showbiz.

Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, este o cântăreață și fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii, iar după ce a trăit o perioadă în Italia, aceasta a revenit în România.

Citește și: