Andreea Marin este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar în ultima vreme își uimește fanii cu noi imagini în care arată spectaculos. În loc să îmbătrânească, vedeta parcă întinerește și devine și mai frumoasă pe zi ce trece.

„Zâna” a renunțat la părul scurt. Și-a pus extensii și și-a făcut breton, iar noua coafură a fost foarte apreciată de fanii vedetei care au comparat-o cu cu cea mai frumoasă și faimosă regină egipteană, Nefertiti. Look-ul ei a fost completat și de machiajul cu tuș.

Andreea Marin, pe patul de spital! Va suferi o intervenție cirugicală care nu este deloc simplăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Actorii din „Dallas” s-au revăzut la 40 de ani de la apariția celebrului serial! Nu îi mai recunoști! Întâlnire emoționantă

Andreea Marin își dorește să devină din nou mămică

Andreea Marin, măritată de trei ori și divorțată tot de atâtea ori la cei 43 de ani ai săi, nu exclude o viitoare căsătorie. Vedeta trece printr-o perioadă foarte frumoasă a vieții și radiază de fericire. Aceasta trăiește  o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, cel cu care și-a și petrecut Sărbătorile de iarnă la munte, în Elveția, iar aceasta a dezvăluit că i-ar plăcea să devină din nou mămică.

„Mi-aş dori, dar trebuie să vrea şi Dumnezeu. Lucrurile se întâmplă când vrea El. Noi ne dorim, cu toţii!”a declarat ”zâna”. În ceea ce privește relația pe care o are de un an cu Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 32 de ani, consulul României în Libia, Andreea Marin a spus că se simte ”echilibrată”.

Citește și: