„La fiecare început de an școlar, de când era de-o șchioapă, facem fotografia acestei zile împreună, în curtea școlii. Evit să o numesc „liceu” acum, deși am fată mare, doar două imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire și de studiile superioare, nu-mi vine a crede că s-a scurs timpul atât de repede… Dumnezeu știe cel mai bine câte lacrimi, emoții, bătăi de inimă se ascund în spatele zâmbetului de mamă… Și ce nesfârșită dragoste! #violeta”, a scris Andreea Marin pe Instagram, lângă o fotografie în care apare alături de fiica ei și a lui Ștefan Bănică.

În doar 15 ore, imaginea a strâns aproape 20.000 de aprecieri de la fanii care i-au împărtășit seentimentele Andreei Marin. „cunosc sentimentul ! Fiica mea pleacă la început de sept., la Dublin, cu o bursa Erasmus, ptr un an de zile ! Emoții sunt, de asemenea și multe griji!Succes Violetei ! ????”, „Ati facut o treaba minunata cu Violeta! Este incredibil de frumoasa atat pe dinafara, cat si pe dinauntru! Sa-i fie Calea plina de lumina si oameni buni si sa aduca la randul ei lumina si iubire in lume ❤️❤️❤️ „Doua prntese mama si fica frumoase de negalat mult ducce la scoala violeta draga❤️❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor paginii Andreei Marin.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., intră în clasa a X-a, va împlini 15 ani la finalul anului și este o domnișoară superbă.

Andreea-si-Violeta-cu-ani-in-urmaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Adolescenta are o relație excelentă cu fratele său, Radu Bănică și îl susține pe tânăr în prima afacere pe care el și-a deschis-o recent: o cafenea aflată în centrul Bucureștiului. 

Citește și: Andreea Marin, imagini de familie cu fiica și iubitul: „La ce mă gândesc când spun dragoste”. „Zâna”, întâlnire inedită cu fiul lui Ștefan Bănică

xInterviu EXCLUSIV Andreea Marin: ” ”Partenerul meu de viață mi-e sprijin și iubire”