A avut probleme cu legea din cauza dependenței de droguri și a fost arestată de multe ori pentru consum de substanțe interzise și pentru că a condus în stare de ebrietate cu sau fără permis.

Mai mult decât atât, în 2014, a fost diagnosticată cu tulburare bipolară și schizofrenie, așa că nu e de mirare că Amanda Bynes, actrița fenomen anilor 2000, s-a aflat mult timp sub tutela părinților, până în urmă cu câteva săptămâni.

Iar acum, de când și-a recăpătat libertatea, acesta încearcă din răsputeri să iasă din nou în prim-plan, cu orice preț, inclusiv acuzându-și iubitul de… consum de droguri.

Într-un story postat zilele trecute pe Instgram, Amanda Bytes l-a acuzat pe logodnicul ei, Paul Michael, că „a încetat să-și ia medicamentele” și că a consumat droguri în secret.

„Paul mi-a spus că a încetat să-și ia medicamentele. (…) A vandalizat casa mamei sale”, le-a spus ea urmăritorilor ei.

„I-a spart toate pozele și i-a pus somon sub pat”, a continuat ea.

„Comportamentul lui este alarmant și mi-e frică de ce va face.”

Actrița din „Easy A”, în vârstă de 36 de ani, și-a închis apoi videoclipurile adăugând că „a uitat să menționeze” că se presupune că „a găsit rezervele de cocaină ale lui Paul”.

„A folosit în ultimele șase luni”, a susținut ea.

„Are nevoie de ajutor serios. L-am dat afară din casa mea.”

Potrivit PageSix, Michael, care a întâlnit-o pe vedetă la o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi, a folosit la scurt timp după propriul său cont de Instagram pentru a spune că nu știe „despre ce naiba vorbește ea”.

Însă la puțin timp după acest episod și după o scurtă vizită a poliției, cei doi au fost fotografiați ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Amanda Bynes and Paul Michael are seen for the first time since Amanda accused him of doing drugs and vandalizing his mother’s home!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Amanda Bynes și controversata ei viață

Amanda Bynes (36 de ani) a ajuns una dintre cele mai cunoscute actrițe adolescente de la Hollywood după ce a apărut în serialul „All That”, din 1996 până în 2000. Filmul a avut un succes atât de mare, încât din 1999 și până în 2002, Amanda a primit propriul serial „The Amanda Show”, iar din 2002 până în 2006 a fost distribuită într-un un alt serial „What I Like About You”.

Cum era firesc, serialelor le-a urmat o serie de filme care mai sunt și astăzi difuzate: „Big Fat”, “Liar”, “What a Girl Wants”, “Robots”, “She’s the Man”, “Hairspray” și „Easy A”.

Însă cariera fulminantă a Amandei Bynes și-a început declinul în 2012, când au apărut probleme legale ale actriței.

Acela a fost anul când a fost prinsă de poliție în timp ce conducea sub influența alcoolului. Un an mai târziu, polițiștii au fost chemați în blocul în care stătea Bynes, pentru că vecinii o reclamaseră pe motiv că a consumat substanțe ilegale.

Droguri și probleme de mentale

Tot în același an, în 2013, Amanda a fost reținută de poliție după ce ar fi incendiat o alee, motiv pentru care a ajuns într-un centru de evaluare psihiatrică, unde a stat 72 de ore.

Un an mai târziu, în 2014, actrița și acuzat tatăl de abuz, pe rețelele de socializare, însă a șters apoi postările respective și a recunoscut că a mințit. Așa se face că la scurt timp, Amanda a fost internată într-un centru pentru tratament unde a fost diagnosticată cu sindrom bipolar.

Citește și: La doar 60 de ani, Michael J Fox este de nercunoscut. Actorul suferă de Parkinson de peste 30 de ani

xProblemele de sănătate ale lui Ozzy Osbourne nu s-au rezolvat încă. „Mai mai are o operație de făcut și apoi vrea să se întoarcă acasă”, dezvăluie soția sa