Privește cu atenție tălpile într-o oglindă pentru că este posibil să descoperi semne speciale. Alunițele din tălpi au semnificații deosebite în cultura indiană, acolo unde alunițele apărute la naștere sunt simboluri aproape sacre.

Ce semnificații au alunițele din tălpi

Raritatea acestor alunițe este deosebit de apreciată în culturile orientale. Ele au fost înzestrate cu semnificații deosebite și se presupune că pot modela destinul celui care le poartă.

În general, alunițele din tălpi vorbesc despre pasiunea pentru călătorii, pentru meserii care presupun deplasare și drumuri lungi cum ar fi șoferia sau cariera de marinar.

Dar ele pot fi legate și de schimbarea drumurilor în viață, căile noi care se deschid sau, din contră, se închid în urma noastră.

Ce înseamnă o aluniță mică pe talpa dreaptă

Ea prevede multe călătorii de-a lungul vieții, excursii și drumuri în străinătate. Ești pasionată de călătorii și nici nu concepi să stai vreodată acasă în concediu.

Ce înseamnă o aluniță mică pe talpa stângă

Este posibil ca destinul să te îndrume către o meserie care presupune călătorii, drumuri lungi, contacte cu străinătatea.

Poate că vei avea un post de conducere care te obligă să pleci mai des în delegații sau pur și simplu să călătorești de la un sediu al companiei la altul.

Ce semnifică alunițele mari din tălpi

Alunițele mari sunt acele semne maronii întinse, care acoperă o zonă cam cât o boabă de mazăre sau de fasole. De asemenea, este vorba și de alunițele crescute în relief care pot apărea pe partea laterală a picioarelor. Acestea sunt văzute drept semne controversate, pentru că ele îți pot arăta că te confrunți adesea cu dușmani.

O aluniță de mărime mai mare, care apare în tinerețe presupune ambiție, realizări în plan profesional, dar și multe provocări din partea unor persoane care îți vor pune bețe-n roate.

O aluniță mare care apare în a doua jumătate a vieții, arată dușmani printre rude, în familia partenerului de viață sau probleme mari legate de o moștenire.