Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, femeia care i-ar fi făcut lui Vladimir Puțin patru copii, s-a întors la Moscova, unde a uimit cu noi declarații. Ba mai mult, ea își susține soțul în acțiuniile lui și se implică activ în organizare festivităților cu ocazia zilei de 9 mai, zi cu o mare însemnătate istorică pentru Rusia. Vladimir Putin și-a arătat intenția de a se folosi de această sărbătoare și pentru a sărbători victoria Rusiei în războiul cu Ucraina.

Alina Kabaeva s-a întors la Moscova

alina kabaeva iubita lui putin expulzareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Alina Kabaeva a dispărut după ce a izbucnit conflictul pe teritoriul statului ucrainean și s-a scris că s-ar fi ascuns într-o cabană din Elveția. După ce s-a făcut o petiție de expulzare a fostei gimnaste, aceasta a decis să se întoarcă la Moscova. Ea a participat la un festival organizat în Moscova și care, de altfel, îi poartă și numele, „Alina Festival”.

Alina Kabaeva a fost văzută în spațiul public alături de sute de copii. A purtat panglica Sfântului Gheorghe și a vorbit despre patriotism și despre sărbătoarea pe care rușii o sărbătoresc într-un mod din ce în ce mai fastuos de la an la an pe data de 9 mai, uimind pe toată lumea cu declarațiile ei.

„Vedeți, această temă, această poveste, nu merge doar în trecut. Rămâne cu noi. Această sărbătoare nu este doar pentru întreaga țară, este o sărbătoare pentru fiecare familie. Fiecare familie are o poveste de război și nu trebuie să o uităm niciodată, ci să o transmitem din generație în generație”, a spus Alina Kabaeva la televiziunea din Rusia,

De la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina, nu se mai știa nimic de Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin. Ultimul loc în care a fost văzută a fost în Elveția, împotriva căreia s-au strâns zecii de mii de semnături pentru a fi expulzată.

Considerat cel mai puternic om de planetă, președintele Rusiei este unul și dintre cele mai controversate personaje de pe scena politica, iar viața lui amoroasă a ținut de multe ori prima pagină a ziarelor.

Pentru Alina Kabaeva și-ar fi părăsit soția

Printre cele mai cunoscute iubite secrete ale lui Vladimir Putin, apare și numele gimnastei Alina Kabaeva, câștigătoarea medaliei de aur la Olimpiada de la Atena, o femeie mai tânără cu 30 de ani decât el. Mulți au spus că pentru ea, Putin a decis să-și părăsească familia și a divorțat de Ludmila Putin după 30 de ani de căsnicie. Mai multe publicații au scris că ea l-ar fi făcut pe Putin tătic de gemeni, fapt pentru care din 2019 s-a retras din viața publică și s-a dedicat vieții de familie, ei având în total patru copii.

Mai mult, Kabaeva a avut în august, anul trecut, o apariție surpriză la postul public de televiziune din Rusia. În cadrul talk show-ului politic ”60 Minutes”, la care a fost invitată, pe canalul Rossiya 1, Alina Kabaeva a apărut pentru a vorbi despre jocurile olimpice de la Tokyo și pentru a critica dur decizia juriului de a-i oferi medalia de aur gimnastei din Israel, Linoy Ashram, în defavoarea compatrioatei sale, Dina Averina. Deși nu a fost întrebată de Putin sau dacă este Prima Doamnă secretă a Rusiei, un detaliu le-a atras imediat atenția tuturor. Faptul că fosta olimpică poartă pe degetul inelar o verigheta ceea ce a iscat un val de controverse. Se pare că Alina și liderul de la Kremlin s-ar fi căsătorit în mare secret, dar cei doi evită să vorbească despre viața lor personală.

Cine este Alina Kabaeva?

Kabaeva, născută în Uzbekistan, s-a retras din gimanstică un an mai târziu, în 2005, și de atunci a încercat o serie de noi cariere. A încercat o carieră de cântăreață, idee la care a renunțat destul de repede. Ea a activat ca model ocazional, apărând într-o rochie de aur de 33.000 de dolari pe coperta Vogue Rusia. Ea a devenit ulterior femeie de afaceri și om politic. Timp de opt ani, Alina Kabaeva a ocupat un loc în Camera Inferioară a Parlamentului rus, Duma, recrutată de partidul Rusia Unită al lui Putin. În 2008 a apărut prima dată zvonul în Rusia că ar fi „Prima doamnă secretă”. În septembrie 2014, Alina Kabaeva a devenit șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului, Grupul Național Media.

Foto: Profimedia

Citește și:

Cum arată femeie pentru care Vladimir Putin și-a părăsit soția? Cei doi s-ar fi căsătorit în secret

Se cere expulzarea Alinei Kabaeva din Elveția. Iubita lui Putin trece prin clipe grele din cauza invaziei din Ucraina