„Putin a aflat că amanta sa este din nou însărcinată și, după cum se pare, acest lucru nu a fost planificat”, a nunțat ieri General SVR, pe contul său de Telegram.

Alina KabaevaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 20„Cine este tatăl?”, a glumit un comentator pe al site-ului de știri.

Potrivit The Sun, surse din anturajul liderului de la Kremlin susțin că vestea l-a înfurit cumplit pe Putin, cu atât mai mult cu cât aceasta ar fi sosit în timp ce la Moscova se pregătea pentru parada de Ziua Victoriei din Piața Roșie.

Despre Putin, actualmente divorțat, s-a spus că a fost „retras” după ce a auzit că fosta gimnastă olimpică în vârstă de 38 de ani este din nou însărcinată, de teamă că vestea va „păta” parada militară pe fondul invaziei sale în Ucraina.

Despre Alina Kabaeva, supranumită cea mai flexibilă femeie din Rusia, s-a scris că s-ar ascunde în Elveția cu copiii lor.

Președintele Rusiei – despre care se zvonește că se luptă atât cu cancerul, cât și cu boala Parkinson – nu a recunoscut niciodată public că ar avea o relație Kabaeva, deși cei doi au fost fotografiați împreună.

Kabaeva a câștigat bronzul la gimnastică generală la Jocurile Olimpice din 2000 de la Sydney și aurul la aceeași categorie la Jocurile de la Atena din 2004.

Citește și: La asta chiar nu se aștepta nimeni! Bianca Drăgușanu este însărcinată!

xCarmen Iohannis s-a întâlnit cu Jill Biden. Ce rochii au purtat cele două prime doamne