După interviul dat de Andreea Esca, Alex Dima mărturisește că este șocat de reacțiile oamenilor, care cred că totul este ceva trucat și că vedeta PRO TV a primit bani pentru a minți că a luat virusul COVID-19. El a transmis un mesaj dur pentru cei care încă nu cred în existența acestui virus.

„Ma uit cu groaza la parerile unor compatrioti despre interviul dat de Andreea Esca.
Atata inconstienta…Ce nu pricepeti?

Exista un virus. Oameni, sute, mii sufera. Oameni mor. Macar din respect pentru ei si familiile lor, terminati cu prostiile astea pe care le scrieti!

Ce e atat de greu sa pricepeti ca daca ne imbolnavim toti, nu avem unde sa ne tratam?
Daca se imbolnavesc medicii, cine ne trateaza? Cine si unde???
O sa murim cu zile.

Ani la rand, incostienta si nepasarea voastra au tinut tara asta pe loc, la marginea civilizatiei.

Voi ati votat tot felul de incompetenti.
Voi le-ati crezut minciunile si prostiile, asa cum, acum ii credeti pe cei care va spun ca virusul asta nenoricit nu exista! Voi!

Ce e in mintea voastra cand ne spuneti ca suntem platiti sa spunem ca exista un virus???

Va e greu sa va spalati pe maini, sa pastrati distanta, sa purtati o masca?

Treziti-va!

Ps. Voi, cei vizati, nu incercati sa veniti cu argumente, sa va sustineti teoriile pentru ca nu vreau sa imi petrec noaptea dand block.”, a scris Alex.

Andreea Esca a avut coronavirus și abia a ieșit din spital. Ea a mărturisit ieri într-un interviu pentru Știrile Pro TV, unde a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre starea de sănătate a soțului ei, Alex Eram, care a fost în stare gravă și se află în continuare internat la Victor Babeș.

”Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepti să ți se întâmple ție, oricum ar fi”, a spus Esca, mărturisind că primul care a luat virusul a fost soțul ei, apoi fiul ei, Aris, iar după cinci zile s-a îmbolnăvit și ea.

Andreea Esca a dezvăluit că fiica sa, Alexia, care nu stă cu ei nu a luat virusul, iar după aceasta perioadă grea, vedeta s-a vindecat. „Mulțumită doctorilor, suntem bine, avem rezultat negativ, toți trei ”, a spus vedeta.

Citește și: