În toate culturile lumii, stelele sunt simboluri puternice. Pentru mulți dintre noi înseamnă visurile cele mai mari din viață, idealurile neîmplinite și chiar strălucirea unei pasiuni. Alege steaua care se potrivește cu firea ta și vezi ce ar putea spune despre tine forma ei ciudată.

Dacă ai ales steaua cu numărul 1

Cea mai frumoasă trăsătură a ta este optimismul și atitudinea deschisă. Ești o persoană pozitivă, care încearcă mereu să fie mai bună și mai sociabilă. Nu te lași ușor păcălită și demoralizată și ai încredere în tine. Firea ta îi cucerește pe ceilalți și mereu vezi jumătatea plină a paharului. Pentru felul tău de a fi ești foarte apreciată de cei care îți caută prietenia.

Dacă ai ales cea de a doua stea

Ții foarte mult la două lucruri: la intimitatea ta și la respectul celorlalți. Mai mult introvertită, decât extrovertită, ești destul de rezervată, nu vrei să deranjezi pe nimeni și nu intri brusc în viața nimănui. Ești atentă cu imaginea ta și încerci să câștigi admirația și respectul celorlalți prin comportamentul tău ireproșabil.

Dacă a treia stea este precum firea ta

Ești inteligentă, descurcăreață și curajoasă. Îți plac aventurile, călătoriile, locurile și oamenii noi. Ești deschisă, dar păstrezi o rezervă în ceea ce privește viața ta intimă. Ai mulți amici și cunoștințe, dar foarte puțini prieteni apropiați. Ești cinstită și transparentă și încerci mereu să fii deschisă la minte, indiferent ce oamenii pe care îi întâlnești. Niciodată nu judeci pe nimeni la prima vedere.

Dacă ești atrasă de a patra stea

Toată lumea te apreciază pentru energia ta fără limită, pentru îndrăzneală, pentru ambiție și pentru atitudinea ta pozitivă. Ești tot timpul în acțiune, te implici în mai multe proiecte deodată, ai 100 de idei pe minut, ești vivace și plină de viață. În societate, ești mereu prietenoasă și veselă, chiar dacă ai probleme. Grijile le lași acasă, iar cu prietenii ești mereu deschisă și amabilă.

Dacă ai ales a cincea stea

Ești foarte creativă, ai mereu idei bune și încerci să îi ajuți pe ceilalți când se află în impas. De multe ori, îți lași treburile deoparte, pentru a-i ajuta pe alții să le rezolve pe ale lor. Știi să te faci plăcută, prietenoasă și utilă. Muncești mult la serviciu, dar mai ales vii cu idei practice și utile, pentru că ești foarte descurcăreață. Oricât ai fi de deschisă, de cele mai multe ori ții doar pentru tine ideile care ar putea deranja alte persoane.

A șasea stea vorbește despre firea ta adevărată

Ai calități de lider și karismă. Știi să te faci plăcută, dar mai ales știi cum să îi vorbești fiecăruia pe limba lui. Ai putea avea o carieră strălucită, dacă alegi un domeniu care se potrivește mănușă cu firea ta. Ești sinceră, comunici deschis cu ceilalți, până la un punct, dar știi să te impui atunci când este cazul. Ești foarte bătăioasă și nu te lași niciodată descurajată de obstacole.

sursa foto: 123rf.com