Decizia celui mai bine vândut artist latino din toate timpurile vine în urma numeroaselor speculații făcute pe tema situației în care acesta s-ar afla: în timp ce unii spunau că este „în formă maximă”, alții susținau că l-ar fi văzut în scaun cu rotile. Cântărețul, obosit de atâtea comentarii, a calificat informațiile cu pricina drept „rele și nesigure” și îl îngrijorează pentru că sunt menite să „deruteze atât de mulți oameni”.

Julio Iglesias, ajuns acum la 78 de ani, a fost foarte supărat de toate lucrurile care s-au spus despre sănătatea lui. „Au spus că sunt mort, au spus că sunt într-un scaun cu rotile, au spus că am Alzheimer, cu tot respectul pe care îl am pentru oamenii care suferă de aceste probleme”, a scris artistul pe contul său de Instagram .

Starea de sănătate a lui Julio Iglesias, clarificată de el însuși

Pentru a pune capăt controversei, artistul susține că este recunoscător vieții pentru că aceasta continuă să „îl umple de privilegii” și a ținut să declare clar că este „perfect”, dorind „să intre din nou în studio pentru a continua să cânte cu același entuziasm ca întotdeauna”.

Fără a-și pierde simțul umorului, Julio a adăugat „Ascultam melodia asta si am vazut o fotografie frumoasă care seamana foarte mult cu cea care a făcut înconjurul lumii „Y tu lo saberes” si mi-a trecut prin cap să vă spun încă o dată că nu am nicio problemă și că sunt în viață și pe picioare hahahahahahaha
CA SĂ ȘTIȚI. Între timp VĂ INVIT SĂ DANSAȚI UN BOLERO.”

Aceasta nu este prima dată când Julio Iglesias se simte obligat să iasă în spațiul public pentru a nega informațiile false privind sănătatea sa, toate generate de absența sa din spațiul public.

De altfel, nicio fotografie nouă cu artistul nu a mai fost făcută publică de forte multă vreme. Ultimele imagini în care apare celebrul artist sunt surprinse de paparazzi, în anul 2020, cu el susținut de două persoane care îl ajută să se deplaseze.

EXCLUSIVE: Julio Iglesias and two bikini-clad companions on the beach in front of his magnificent home in Punta Cana in the Dominican RepublicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9