În presa britanică au apărut informații de săptămâni bune că soția prințului William este din nou gravidă, însă aceștia au confirmat acest lucru abia pe 4 septembrie, iar recent s-a aflat și  motivul pentru care Kate și William și-au dorit iar să devină părinți. Se pare că această decizie are legătură cu dispariția subită a prințesei Diana, la vârsta de doar 36 de ani.

Ducele de Cambridge care și-a pierdut mama la o vârstă fragedă și  și-a dorit ca micuții lui să aibă parte de un suport emoțional puternic în cazul în care se va întâmpla ceva cu el sau cu Kate Middleton. William a recunoscut că pe el l-a ajutat foarte tare că l-a avut pe Harry lângă el, când mama lor a murit în 1997, și se gândește că cu cât copiii lui vor fi mai mulți cu atât vor trece mai ușor peste orice tragedie din viața lor.

William, Kate, George și CharlotteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Cel de-al treilea copil va fi al cincilea moștenitor al coroanei regale

Cu toate acestea, și Kate își dorea trei copii pentru că mama ei a avut trei copii și vrea și ea să aibă la fel, pentru că a crescut cu trei copii în casă și așa este obișnuită.

Cel de-al treilea copil al lor va fi al cincilea moștenitor al coroanei regale, în linia succesiunii la tron, ceea ce îl va împinge pe Harry abia pe locul șase

Vor avea mai puține sarcini de îndeplinit

În plus, cu cât familia regală are mai mulţi copii, cu atât este mai uşoară munca pe care trebuie să o îndeplinească pentru că sarcinile sunt distribuite unui număr mai mare de persoane.

Momentan, fraţii lui Charles joacă un rol puţin important în conducerea Marii Britanii, iar prinţul Filip s-a retras, ceea ce înseamnă că cele mai importante responsabilităţi revin grupului-cheie format din şase persoane: regina Elisabeta,  Charles, Camilla Parker-Bowles, William, Kate , Harry. William şi Kate vor avea un al treilea copil, iar după ce  se va căsători și Harry, numărul persoanelor care vor fi răspunzătoare de sarcinile regale va ajunge la zece.

 

 

Citește și: