Adela Popescu este o femeie împlinită. Are alături de Radu Vâlcan o familie frumoasă. Cei doi au devenit părinții a doua oară, dar au dezvăluit că nu se opresc aici pentru că își doresc și o fetiță. Și asta, cu atât mai mult cu cât prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” s-a recuperat rapid după fiecare sarcină. Adela a luat în sarcină 17 kilograme, dar deja a reușit să dea jos 10 kilograme. Dezvăluirea a fost făcută chiar de vedetă, care a făcut publice imaginile cu ea pe cântar înainte să nască și acum.

Adela Popescu arată fabulos la doar două luni după ce a născut. Cum și-a făcut apariția la premiera serialului „Vlad”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Adela Popescu a luat 17 kilograme în sarcina

„Înainte să nasc. Revin și cu un update de azi, la o lună și cateva zile după. Adică vreau să mă cântăresc înainte să vad exact cum stau și apoi hotărăsc dacă va arăt sau nu :)”, a scris Adela o i imagine cu ea pe cântar, unde îi arată o greutate de 70,4 kilograme.

Apoi a revenit cu o nou imagine cu greutatea actuală, dezvăluind a ajuns la 60.8 kilograme.  Adela a precizat că mai are de dat jos încă șapte kilograme pentru a reveni la greutatea ei inițială, însă e mai dificil pentru că poftește mereu la dulce.

„Eu am luat 17 (n.r. kilograme) și am dat jos 10. Cu astea 7 e mai dificil”, a mai scris Adela, răspunzând unei mămici: „Și eu aș mânca tot timpul dulce…”.

 

Citește și: