Aflată în vacanță în Mexic, și mândră nevoie mare de trupul ei, după ce a slăbit 50 kg, Jessica Simpson a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea pe plajă. Artista purta un costum de baie negru, decupat, Dolce & Gabbana, cu logo auriu, accesorizat cu o pereche de ochelari de soare negri supradimensionați, chiar dacă poza era făcută la apus, și cu o pereche de sandale… cu toc.


„Soarele apune cu cea mai romantică, sexy și bine meritată (dacă o spun chiar eu) evadare mexicană cu iubitul meu @ericjohnsonalrighhhht”, a scris Jessica Simpson în dreptul postării. „Awww, îmi va fi dor de asta, dar voi aduce acasă multă pasiune suplimentară pentru toată lumea . Adios Cabo San Lucas”, a mai scris ea.

Și, deși apusul era imposibil de ratat, se părea că fanii au fost mai interesați de alegerea vestimentară făcută de vedetă, aceea de a purta sandale cu tocuri și platformă direct pe nisip. Mulți s-au întrebat cum de a reușit să-și țină echilibrul pe nisip, în timp ce alții au lăudat-o pe cântăreață că nu renunță la modă, în ciuda “terenului accidentat”.

„Acei pantofi cu siguranță nu sunt practici pentru plajă”, a scris o persoană. „DAR arăți minunat în poză!”

Un alt utilizator de Instagram a comentat în glumă: „Da, la fel merg și eu încălțat când vreau să fac surf și plajă”.

„Și eu stau tot timpul cu tocuri înalte pe plajă!” a spus sarcastic un fan.

„Pentru că toată lumea poartă tocuri în nisip. La plaja. Lol”, a scris altcineva.

„Acum sigur se gândește: „Cine m-a convins să port tocuri în nisip?”, a spus scris amuzat un alt utilizator.

Citește și: A slăbit 45 de kilograme, iar acum se mândrește cu silueta ei. Jessica Simpson, selfie sexy în bikini la 41 de ani

xDieta cu care Jessica Simpson a slăbit peste 45 de kilograme: „Fiecare masă conține…”

xCel de-al treilea copil al Jessicăi Simpson este o păpușă vie! O fetiță absolut pefectă! | GALERIE FOTO