Numeroase studii au demonstrat că trăsăturile feței pot fi legate de anumite trăsături de personalitate, iar buzele se înscriu și ele pe listă.

Iată 7 tipuri de buze dintre cele mai întâlnite, dar și deosebite totodată și caracteristile speciale pe care le au posesorii lor.

Buzele pline și răsfrânte

Bărbații și femeile cu astfel de buze, pline, groase și ușor răsfrânte, sunt făcuți să aibă grijă de alții. Sunt generoși, atenți, emotivi și sensibili. Le place să ajute, să salveze animalele fără stăpân și să dăruiască multă afecțiune și grijă copiilor, chiar dacă nu sunt ai loc.

Buza de sus este mai mare și iese în evidență

buza de sus este mai plină

 

Cei care au buza de sus mai mare au și un ego dezvoltat. Le place să atragă atenția, să vorbească, să gesticuleze și să îi adune pe ceilalți în jurul lor. Le plac situațiile dramatice în care ies în evidență și le place să fie ajutați, chiar dacă nu au nevoie.

Tipuri de buze și caracteristici inedite

Buza de jos mai plină

tipuri de buze

 

Persoanele care au buza de jos mai plină și mai mare decât cea de sus sunt firi dinamice, vesele și pline de viață. Nu prea stau locului și urăsc munca la birou. Lor le trebuie o provocare nouă în fiecare zi. Sunt curioase și sociabile, dar nu te poți baza prea mult pe discreția lor.

Buzele egale și aproape simetrice

Buzele obișnuite, aproape egale între ele aparțin de obicei oamenilor cu un bun simț și un echilibru moral deosebit. Îi tratează pe toți cu respect și au pretenția să fie tratați la fel. Își cunosc valoarea și știu să se pună în evidență fără să facă spectacol.

Buzele subțiri

În pofida unor zicători malițioase, persoanele cu buze subțiri nu sunt rele, ci mai degrabă retrase și singuratice. Nu au nevoie nici de atenție, nici de prea mulți prieteni. Își aleg câțiva prieteni pe sprânceană și se simt bine doar în compania lor.

Tipuri de buze și caracteristici inedite

Buzele cu un șanț pronunțat

Cine are șanțul labial adâncit, îl are pe vino-n’coa! Aceste buze sunt considerate foarte sexy, iar persoanele care au astfel de buze sunt atrăgătoare și totodată foarte creative. Le place să se exprime în tot felul de moduri, sunt sociabile, dar și enigmatice și foarte ingenioase.

Buzele fără șanțul nazolabial

Persoanele care au buza de sus dreaptă, fără șanțul descris mai sus, sunt responsabile și mature. Știu ce vor de la viață, nimic nu li se pare imposibil și muncesc foarte mult pentru a obține ce vor.

Te poți baza oricând pe ele, dacă îți promit că te ajută.

sursa foto: 123rf.com