El este cel mai bun prieten al tău

 

Atunci când partenerul tău devine prima persoană pe care vrei să o suni atunci când primești o veste, când știi că poți discuta orice cu el, că nu te va judeca pentru o greșeală și că te înțelege și te iubește necondiționat, acesta este un semn că vă veți înțelege la fel de bine și peste ani de zile. Este un lucru esențial ca persoana cu care te căsătorești să îți fie și un bun prieten, întrucât căsnicia va dura, iar voi veți fi un cuplu mult mai puternic.

 

Face eforturi pentru a-ți fi pe plac

 

Micile surprize pe care le facem pentru cei de lângă noi mențin pasiunea în relație și ne feresc de rutină și plictiseală. De aceea, atunci când observi că el își dă silința pentru a-ți fi pe plac, este un semn că relația voastră este importantă pentru el și că nu și-a pierdut interesul față de tine. Nu uita să îți arăți aprecierea pentru aceste mici gesturi și să îi întorci favoarea, întrucât niciunei persoane nu îi place să fie singura care își dă silința pentru ca lucrurile să meargă.

 

El se gândește deja la căsătorie

 

Puțini sunt bărbații care se aventurează să își ceară iubita în căsătorie fără să „testeze terenul” înainte. Apropourile, conversațiile despre viitorul vostru sau despre căsătorie îl ajută pe el să își dea seama care ar fi reacția ta dacă și-ar lua inima în dinți și ți-ar pune marea întrebare. Iar dacă descoperi și că a început să caute acel inel de logodnă perfect pentru tine, cu care să te impresioneze și să te convingă să spui „Da”, atunci ar trebui să te pregătești pentru momentul în care te va cere.

 

Nu te deranjează micile lui defecte

 

Cu toții avem tabieturi, gesturi sau obiceiuri mai mult sau mai puțin enervante. Iar când locuiești cu o persoană, aceste obiceiuri pe care le vei vedea tot mai des s-ar putea să te deranjeze mai mult decât ai crede. Însă atunci când ești cu persoana potrivită pentru tine, micile lucruri enervante pe care le face nu ți se par atât de rele.

 

Puteți discuta deschis despre orice

 

O relație în care nu poți vorbi deschis cu partenerul este una sortită eșecului. Orice problemă pe care o aveți poate fi rezolvată cât timp există disponibilitate din partea amândurora și o ușurință în a deschide chiar și subiecte mai puțin confortabile. În schimb, atunci când ești cu o persoană care preferă să ignore problemele sau să nu vorbească niciodată despre ele nu vei reuși decât să acumulezi frustrări.

 

Aveți încredere oarbă unul în celălalt

 

Dacă știi că poți conta pe partenerul tău în orice situație, că nu va face niciodată nimic prin care să te rănească în mod intenționat și că îți va fi mereu alături, relația voastră va fi una puternică și de durată. Lucruri precum gelozia sau suspiciunile în legătură cu partenerul tău pot fi distructive într-o relație, mai ales atunci când sunt complet nejustificate.

 

Vă doriți aceleași lucruri în viață

 

Tu și partenerul tău aveți viziuni asemănătoare despre viață și viitorul vostru împreună, ați discutat dacă vă doriți sau nu copii și sunteți pe aceeași lungime de undă în privința multor lucruri. O relație în care unul dintre parteneri se simte presat să facă anumite lucruri sau trebuie să fie mereu împins din spate nu este una în care merită să investești timp sau efort, deoarece la un moment dat te vei sătura să fii mereu tu cea care face primul pas.

 

Dacă simți că tu și iubitul tău faceți o echipă bună împreună, vă iubiți, aveți încredere unul în celălalt și nu lăsați micile certuri să vă strice relația, cu siguranță și căsnicia voastră va fi una puternică și durabilă.

 

Sursă foto: Shutterstock/Copyright: nd3000