• Folosesti placa de par prea des

 

In niciun caz nu e indicat sa folosesti placa de par zilnic. Intr-adevar, acest instrument face minuni cu parul nostru, dar doar daca e utilizata corect si mai ales moderat. Prin urmare, fa o pauza de cel putin 48 de ore intre coafurile realizate cu ajutorul placii de par! Ce se intampla daca nu urmezi acest sfat? Vei capata un par cu aspect deteriorat si te vei confrunta cu probleme care tin de caderea podoabei capilare.

 

 

  • Nu aplici protectie termica

 

Industria de infrumusetare ofera o multime de variante de intretinere a parului. Atunci cand vorbim despre utilizarea placii de par, e musai sa ai la indemana un produs care sa ii ofere protectie termica. Ce alternative ai? Opteaza fie pentru un produs de buna calitate, din comert, fie ai grija de acest aspect chiar la tine acasa, aplicand constant masti de par facute cu ulei de cocos de cea mai buna calitate de al Obio.

 

 

  • Nu cureti placa de par

 

E important sa cureti placa de par dupa fiecare utilizare, cu ajutorul unui produs special sau cu spirt. Foloseste o laveta moale si sterge cu atentie placile interioare si marginile, locurile in care se pot aduna reziduri de produse pentru par, praf si impuritati. In acest mod, te asiguri ca vei prelungi durata de viata a placii tale, dar si ca vei avea grija de sanatatea parului.

 

 

  • Setezi o temperatura prea mare

 

Majoritatea placilor de par permit sa setezi o temperatura de pana la 200-220 de grade Celsius. Sfatul nostru este sa nu abuzezi de treptele de caldura foarte ridicate, daca vrei sa ai un par sanatos si plin de vitalitate. Poti alterna, folosind o data o temperatura mai mare, iar apoi setand un nivel mai ridicat.

 

 

  • Alegi o placa de par de calitate indoielnica

 

Placa de par pe care o utilizezi poate sa te ajute sa obtii un par drept, lucios si matasos sau, din contra, ti-l poate deteriora. Alege o placa profesionala, care este confectionata din materiale speciale, pe baza unor tehnologii dedicate. Merita investitia, mai ales daca iti doresti un par drept ca la salon!

 

 

  • Utilizezi placa pe parul umed

 

Daca restul greselilor nu sunt atat de dificil de remediat din moment ce le constientizezi, aceasta este, clar, cea mai grava, deoarece iti poate COMPROMITE podoaba capilara: utilizarea placii pe par umed! Daca vrei sa ramai fara par, la propriu, ar trebui sa incerci aceasta modalitate de a te coafa! Daca nu, asigura-te ca parul tau este complet uscat inainte ca placa sa il atinga!

 

 

  • Nu piepteni parul inainte

 

Parul trebuie netezit inainte de a fi indreptat si descurcat foarte bine. Nu ar fi deloc estetic sa indrepti suvite care sunt incalcite. In plus, efectuand acest pas, te vei bucura de un par perfect intins pentru mai mult timp!