Râsul molipsitor

O femeie veselă, care are un râs strălucitor și molipsitor va fi întotdeauna mult mai atrăgătoare decât cea mai frumoasă femeie care e mereu serioasă. Psihologii spun că, atât femeile cât și bărbații suntem mult mai atrași de partenerii care ne fac să râdem pentru că ne dau senzația că vom fi mereu fericiți lângă ei. Viața alături de ei este ca o promisiune frumoasă, cu sentimente pozitive și mult optimism.

Transpirația după sport

O femeie care face sport, care dansează, joacă tenis sau iese cu bicicleta este deosebit de atrăgătoare pentru un bărbat la fel de dinamic. Dar și mai atrăgătoare este atunci când transpiră puțin după ce face sport sau după ce urcă patru etaje pe caniculă.

Transpirația are tot felul de mirosuri, dar cercetătorii au descoperit că transpirația unei femei după ce face sport nu este deloc respingătoare. Ba din contră, transpirând în timpul exercițiilor care te eliberează de stres, ai un tonus optimist, te încarci cu energie pozitivă, iar acest lucru se simte și în aroma trupului tău.

Ochelarii de vedere sau de soare

Toate studiile arată că ochelarii cu rame bine alese fac o femeie mult mai sexi decât fără. Și nu e vorba numai de ochelarii de vedere, ci și de cei de soare. Așa că, dacă ai probleme de vedere, nu te jena să porți ochelari. Alege un model care să ți se potrivească perfect și care să dea un aer cât mai atrăgător zâmbetului tău. Bărbații sunt înnebuniți după ochelarii care promit o privire plină de șarm.

Urmele subțiri de la costumul de baie

Nimic nu e mai provocator decât urma albă a șnurului de la sutien, când tot corpul tău are culoarea unui bronz perfect și strălucitor. Nici nu mai este cazul să explicăm de ce urmele lăsate de costumul de baie sunt atât de atrăgătoare… așa că nu este neapărat nevoie să faci plajă topless.

Trăsături feminine pe care bărbații le adoră

O coafură ușor dezordonată

Firele rebele, onduleurile ușoare și părul ușor răvășit sunt mult mai atrăgătoare decât cea mai frumoasă coafură bine aranjată de un hairstylist. Stilul șic, puțin neglijent o prinde bine pe orice femeie, mai ales dacă are și un zâmbet cuceritor pe lângă buclele rebele. Părul puțin răvășit este una dintre acele trăsături feminine pe care bărbații le văd din primele secunde și le apreciază!

Burtica rotunjoară

Se știe deja că tuturor bărbaților le plac femeile care au formele puțin rotunjite, inclusiv abdomenul. Nu trebuie să fie plat ca o scândură, așa că degeaba te chinui să ții dietă și să topești orice urmă de grăsime de pe șolduri și burtică. Un abdomen puțin mai rotund este mult mai delicios, decât unul slab și plat.

sursa foto: 123rf.com