Chiar dacă inconștiența care ne-a caracterizat la 20 de ani nu mai este prezentă în viața noastră, asta nu înseamnă că nu putem trăi la maximum orice clipă sau că nu putem face loc și pentru puțină adrenalină în viețile noastre.

 

Am făcut pentru tine o listă de lucruri inedite pe care să le faci până împlinești 40 de ani. Iată care sunt acestea:

 

  1. Să faci baie într-o cascadă

 

Sunt atât de multe cascade minunate în lume, dar și la noi, aici, în România. De ce nu ai porni într-o drumeție, alături de prieteni, într-o zi călduroasă din vara lui 2018? Când toată lumea e la Mamaia sau pe A2 într-un ambuteiaj, tu te vei răcori într-un peisaj de vis.

Vezi și: Cascade România – top 15 cascade care te vor impresiona

 

  1. O vacanță în Peru, la Machu Picchu

 

Puține lucruri de pe Pământ pot fi comparate cu acest loc încărcat de istorie și peisajele de vis pe care le oferă. Pe lângă Machu Picchu, Peru este o aventură în sine. Una dintre cele mai spectaculoase state de pe continentul sud-american, perfect pentru o vacanță de vis, în doi. Lăsați copiii la părinți și trăiți o a doua lună de miere, una pe care nu o veți uita niciodată. Nu este o vacanță ieftină, ce-i drept, însă asta nu înseamnă că trebuie să blochezi sume importante de bani pentru a bifa o astfel de aventură. Cu o soluție precum aceasta, fondurile necesare nu mai sunt o problemă, iar tu poți rambursa împrumutul în rate fixe, săptămânale.

 

  1. Împlinește-ți visul de a avea o companie

 

Fie că este un SRL, o organizație non-profit sau un produs la care te-ai gândit de mult și crezi că va avea succes – acesta este momentul să faci ceva pentru comunitate și să te asiguri că munca ta va avea un impact pozitiv în societate.

 

  1. Mergi în vizită la învățătoarea ta

 

Este uneori dificil să realizăm cât de mult ne-am maturizat și am obținut până la aceasta vârstă. Tocmai de aceea, o astfel de vizită te poate împlini spiritual și îți poate oferi o nouă perspectivă asupra vieții. În plus, nimic nu este mai frumos pentru un profesor decât să-și vadă foștii elevi împliniți și pe picioarele lor. Îi vei face ziua mai frumoasă și vei rămâne cu o amintire plăcută.

 

  1. Scrie-ți o scrisoare

 

Da, ai citit bine. Scrie o scrisoare și pune-o într-o cutie alături de câteva lucruri și amintiri importante pentru tine. Un fel de capsulă a timpului, dacă vrei, pentru momentele în care nu te simți foarte bine. Îți vor demonstra atunci cât de mult ai evoluat și cât de departe ai ajuns în viață.

 

Ai o listă personală de lucruri pe care ai vrea să le faci până să împlinești 40 de ani? Ne poți spune ce se află în ea?