De la cercei, la parfumuri de creator sau mobilă pentru redecorarea livingului, cu siguranță vei găsi un mod de a-i aduce zâmbetul pe buze celei mai dragi persoane, cea care ți-a fost mereu alături în momentele grele din viață.

Iată așadar care sunt cele 5 idei de cadouri pentru mama ta:

Mobilă pentru sufragerie

De ce nu i-ai face o mega-surpiza și i-ai redecora sufrageria? Pe un site ca acesta găsești o mulțime de imagini cu idei din care să te inspiri. Sunt potrivite pentru toate gusturile: de la retro, la modern, de la minimalist, la clasic, cu siguranță vei găsi ceva care să se potrivească de minune în casa părinților tăi.

O pereche frumoasă de cercei

 

Nu poți da greș cu o pereche frumoasă de cercei. Și nu trebuie să mergi la secțiunea cu diamante pentru a găsi ceva frumos. Sunt o mulțime de pietre semiprețioase din care poți alege, în cele mai frumoase culori. Optează pentru un model elegant, clasic, care să pună în valoare un chip matur.

Un ceas elegant

Dacă nu ai un buget foarte generos la dispoziție, mergi pe varianta accesibilă a unui ceas. Un model clasic, cu un cadran aurit si detalii minimaliste este potrivit atât unei ținute casual, dar și pentru un costum elegant.

Un parfum de creator

 

Parfumul este un cadou foarte special și personal, în același timp. Este potrivit doar atunci când cunoști foarte bine persoana căreia vrei să il faci cadou. Și cum o fiică își cunoaște cel mai bine mama, este darul perfect, care o va face cu siguranță fericită și îi va aduce zâmbetul pe buze. Mai ales dacă, cine știe, trece și prin momente mai grele. Iar un parfum de creator este special și are un miros inedit, ieșit din comun. În plus, în magazinele de specialitate unde sunt comercializate aceste parfumuri, găsești persoane informate, care te pot ajuta cu adevărat să faci alegerea cea mai potrivită.

Un portofel la modă

Cât de vechi este portofelul mamei tale? Spre deosebire de genți, pe care femeile tind să le înlocuiască imediat ce au ieșit din modă, portofelele sunt păstrate, de obicei, mult timp, chiar dacă s-au degradat. Alege un model clasic, într-o culoare neutră. Poți investi mai mulți bani în acest cadou, din moment ce, cu siguranță, mama ta îl va folosi pentru mult timp de acum înainte.

Nu aștepta, așadar, ziua de naștere a mamei tale pentru a-i face un cadou special, care să o înveselască sau să o ajute poate să treacă peste o clipă mai dificilă din viață. Arată-i cât de importantă este pentru tine și cât de mult o iubești chiar acum.

Sursă foto: Shutterstock.com, www.pinterest.com