Fructul pasiunii

Îți aduce savoarea entuziasmului și a bunei dispoziții, zi de zi. Fructul pasiunii este hrănitor și bogat în antioxidanți și în vitaminele A, CE și E. Fructul pasiunii este un ajutor de nădejde al imunității și te ferește de bătrânețe.

Migdale

Calitățile lor nutritive contribuie la evoluția ta, pe toate planurile. Migdale au un conținut ridicat de fibre și proteine, luptă împotriva anemiei și ajută pielea să devină mai subține și mai fină.

Ciocolată neagră

Ciocolată neagră este de impact. Îți dă „o porție” de energie ca să muncești cu drag și spor pentru lucrurile care contează. Pe lângă energia pe care ți-o oferă, ciocolată neagră te nu lasă depresia să se atingă de tine, pentru că stimulează producția de endorfine, adică de plăcere și fericire

Lapte

Un strop de lapte acționează ca un leac împotriva stresului și îți dă o stare de echilibru când ai nevoie mai mare. Oasele și sistemul imunitar îți vor mulțumi dacă bei, periodic, un pahar cu lapte. Dacă faci sport, un pic de lapte consumat după, te va ajuta să te refaci mai repede și să devii mai puternică.

Miere

Mierea îți aduce aminte de gustul dulce al onestității, pentru că nimic nu este mai bun decât un lucru spus „pe bune”. Mierea este cel mai sănătos îndulcitor natural și funcționează ca un puternic antibiotic natural.

Încearcă-le pe toate cinci, combină-le, apoi intră pe www.ejobs.ro/happy/ şi încearcă testul #HappyLaJob, o componentă a campaniei „#HappyLaJob: un demers pentru fericire-n Univers”, derulată de eJobs România. Parte dintr-o inițiativă strategică pentru creșterea nivelului de fericire vis-a-vis de viața profesională din România, eJobs ridică o întrebare în jurul căreia gravitează multe decizii, atitudini și acțiuni din viața de zi cu zi și din carieră. eJobs are convingerea că, dacă ne punem întrebarea „Sunt fericit?” și dacă răspundem cu onestitate, putem să găsim soluții și să facem schimbări în bine, care ne vor ajuta atât la serviciu, cât și acasă.

 

Sursa foto: 123rf.com