După mai multe eșecuri în dragoste, este imposibil să nu te întrebi de ce atragi mereu parteneri nepotriviți. Iată ce spune zodiacul, pentru că între zodii există o compatibilitate de care ar trebui să ținem cont când vrem să câștigăm dragostea cuiva.

Berbecii vor prea mult!

Nativii din zodia Berbec sunt înflăcărați, pasionali și plini de surprize în dragoste. Ar putea fi amanții ideali, dacă nu ar avea o părere prea bună despre ei înșiși. Iar din această cauză, au impresia că trebuie să îi iubească toată lumea și insistă uneori să câștige inima unor parteneri nepotriviți.

Berbecii trebuie să învețe când trebuie să se retragă, când trebuie să renunțe și când trebuie să tacă, pentru că dragoste cu sila nu se poate. Pentru unii oameni, ei devin obositori și dificili, iar iubirea se risipește. Ar trebui să aleagă persoane care au multă răbdare și care sunt capabile să îi înțeleagă și să îi ajute să se echilibreze.

Gemenii au nevoie de pasiune și aventuri

Nici Gemenii nu se pot lăuda că sunt prea norocoși în dragoste. Mereu atrag parteneri nepotriviți. La început, totul este romantic și colorat, dar cu timpul Gemenii se plictisesc și își dau seama că persoana de lângă ei nu mai poate ține pasul cu nevoia lor de aventură și inedit. Chiar dacă se îndrăgostesc până peste urechi, de multe ori pasiunea de risipește mai repede decât credeau și încep iar să caute partenerul perfect.

Gemenii își doresc cu ardoare să trăiască o poveste cu adevărat romantică. Sunt plini de surprize și pot face sacrificii mari pentru cei pe care îi iubesc. Dar trebuie să caute pe cineva care să le ofere aceeași pasiune și să se implice 100% în povestea lor de dragoste.

Săgetătorii caută mereu dragostea unde nu poate fi!

Nativii acestei zodii sunt renumiți pentru eșecurile lor în dragoste, pentru că vor mereu parteneri care nu li se potrivesc deloc. Fie pun ochii pe cele mai populare persoane din jurul lor, care nici nu îi observă, fie vor parteneri prea tineri, prea bogați, prea aventuroși sau prea… dezinteresați. Bărbații Săgetător, în special, nu au ochi decât pentru cele mai frumoase și inteligente femei care, poate, nu sunt deloc atrase de ei.

Pentru Săgetători, dragostea este mereu complicată pentru că aleg întotdeauna parteneri nepotriviți de care să se îndrăgostească. Ei trebuie să învețe să aprecieze oamenii ca ei, să caute parteneri cu același statut social și cu aceleași preocupări ca ei.