Supravegherea și monitorizarea secretă a bonei și menajerei

Dacă vrei să monitorizezi în mod constant bona, într-un mod discret, camera ascunsă de supraveghere este ideală pentru a vedea ce se întâmplă cu copiii în timp ce ești departe de casă. Dacă vrei să vezi ce face menajera în absența ta, instalează o cameră spy de mici dimensiuni. Datorită designului discret, acest dispozitiv de supraveghere prezintă numeroase avantaje. Poate fi plasată oriunde, fără ca cineva să observe. Se va integra perfect în interiorul casei și va prezenta cele mai bune dovezi în caz de neglijență sau furt. Instalată la domiciliu, o cameră de supraveghere le permite celor care dețin animale să vadă dacă animalele lor de companie nu provoacă daune locuinței. Fie că vrei să monitorizezi siguranța bunurilor sau să fii sigură că angajații tăi își fac treaba, o cameră spy este soluția potrivită nevoilor tale.

Plasează o cameră în mașină

O cameră de supraveghere ascunsă este tot ce ai nevoie dacă îngrijirea mașinii este principala ta preocupare. Întrucât există mai multe modele de camere, cu forme și dimensiuni diferite, atunci când achiziționezi camera spy este important să ții cont de câteva aspecte. Pentru plasarea unei camere ascunse în interiorul mașinii poți miza pe modelele care sunt compatibile cu priza de brichetă. Există și modele mici dotate cu leduri night vision pentru supravegherea mașinii pe timp de noapte. Micro camera spy cu night vision este discretă, fiind ideală pentru protejarea autoturismul împotriva furtului sau vandalismului. Având mici dimensiuni, camera își va găsi cu ușurință un loc în autoturism. Datorită acumulatorilor reîncărcabili, camera nu are nevoie de alimentare. Înregistrează și stochează tot ce se întâmplă în câmpul ei vizual, chiar și pe timp de noapte.

Supraveghează-ți locuința și terenul

Spre deosebire de un sistem de supraveghere video tradițional, vizibil și ușor de evitat, camerele spy reprezintă o modalitate eficientă de a-ți supraveghea locuința, mai ales dacă pleci de acasă frecvent. Deși dimensiunile camerelor spy sunt în general reduse, avantajul lor este că pot fi ascunse aproape oriunde, fără a fi depistate de hoți. Utilitatea acestor camere variază de la un utilizator la altul. Fiecare utilizator are nevoie de anumite caracteristici, în funcție de scopul propus, de aceea, alegerea camerei de supraveghere se face în funcție de necesități. Există camere spy pentru monitorizarea interiorului casei, însă, există și modele ce pot fi amplasate pentru supravegherea exteriorului, a terasei, grădinii sau terenului. În acest caz, majoritatea modelelor pot fi amplasate fără a avea nevoie de o priză electrică. Au o autonomie mai mică, dar funcționează bine în condiții de umezeală și stres termic.

Atunci când amplasezi o cameră spy în interiorul locuinței trebuie să ai în vedere câteva aspecte importante. Poziționarea camerei să fie făcută în puncte strategice pentru a nu pune în pericol calitatea sunetului. Se va evita amplasarea camerei lângă obiecte zgomotoase precum radio sau televizor.  În cazul în care optezi pentru o cameră spy ce transmite imaginea în timp real, este important să poziționezi camera lângă routerul sau computerul care gestionează conexiunea. Astfel, imaginile înregistrate vor ajunge pe telefonul tău în cel mai scurt timp.

Indiferent că alegi o cameră ascunsă portabilă, o cameră-pix cu aparat foto, un ceas cu cameră ascunsă, un stick cu cameră spy sau o cameră ascunsă WEB, întotdeauna trebuie să ai în vedere regulamentul european aplicabil în toate statele membre UE, respectiv regulamentul GDPR care impune anumite reguli pentru prelucrarea și protejarea datelor personale ale persoanelor fizice.         

Sursa foto: shutterstock.com

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu spy-shop.ro