De cele mai multe ori însă, soluțiile la aceste probleme sunt chiar în fața noastră. Iată care sunt cele trei lucruri pe care le poți schimba la tine în numai o săptămână și care te vor ajuta să-ți îmbunătățești semnificativ stilul de viață:

  1. Adaugă rutinei tale zilnice un element nou și modern care îți va crește stima de sine și te va ajuta să socializezi

Ani la rând, consumul de tutun a fost asociat unei atitudini rebele și cool. Această imagine este promovată în mai toate filmele de la Hollywood. 2017, însă, este anul în care țigara clasică a fost înlocuită cu un dispozitiv nou și inovator, care nu arde, nu implică fum și elimină un miros discret, ce nu rămâne impregnat în haine.

Probabil ai observat deja la terase și pe stradă persoane care folosesc IQOS-uri. Sunt niște aparate foarte colorate, pe care le încarci la fel ca pe mobil și care oferă satisfacția gustului de tutun prin încălzire. În acest fel, hainele tale își vor păstra prospețimea pentru mai mult timp, iar tu te vei simți mai bine în propria piele, mai ales că o astfel de tehnologie te scoate în evidență într-o mulțime de oameni și reprezintă un subiect bun de conversație.

  1. Înscrie-te la cursuri de yoga pentru o stare de relaxare profundă

Deși poate îți vine greu să crezi, stresul poate fi ușor eliminat din viața ta, dacă reușești să stăpânești niște tehnici de relaxare pe care numai un instructor de yoga ți le poate preda. În plus, yoga vine la pachet și cu meditația, fiind recomandată de mulți psihologi și ca tehnică de combatere a stărilor depresive. La astfel de cursuri vei învăța de la poziții care te ajută să îți relaxezi corpul, la metode prin care, cu ajutorul unor sesiuni de respirație profundă, poți elimina pe loc tensiunea acumulată peste zi. Dă o șansă unui astfel de curs și în curând vei simți cum starea ta generală se va schimba semnificativ în bine.

  1. Un curs de actorie te poate ajuta să scapi de timiditate, dar te învață și cum să vorbești frumos, cursiv și articulat în public

Dacă ești o persoană timidă, un curs de actorie poate fi cheia spre a învăța cum să-ți controlezi emoțiile atunci când simți că acestea te acaparează și îți influențează în rău viața. În plus, aceste cursuri te vor ajuta să vorbești frumos, corect gramatical și articulat. Îți vor îmbogăți cultura generală și îți vor mări stima de sine. Iar data viitoare când vei fi nevoită să ții un discurs în public vocea ta va fi puternică, se va auzi și nu va mai tremura. Astfel, va fi mult mai ușor să ții o mulțime sub control, dar și să o influențezi, dacă acesta este scopul tău.

Tu ce tehnici ai folosit atunci când ai vrut să schimbi în bine aspecte legate de viața ta?

 

Sursă foto: Shutterstock.com