Rochii

Trendurile sezoniere sunt trecătoare, dar câteva articole de îmbrăcăminte se află pe lista celor care nu se demodează niciodată. Orice femeie trebuie să aibă în dulap rochii pentru diferite ocazii și sezoane. Rochia tip „little black dress” va fi perfectă pentru petrecerile cocktail organizate la muncă imediat ce trece pandemia, iar cea petrecută îți va permite să o porți indiferent de schimbările în greutate. Alege rochiile după un criteriu important: dacă le mai poți purta și după evenimentele la care participi. O rochie special achiziționată pentru o nuntă sau altă ocazie riscă să rămână uitată în dulap. Cumpără cu gândul la locații și alte evenimente la care mai poți purta hainele respective și transformă-le în elemente de bază ale garderobei tale.

Trenci

Toamna este după colț, iar trenciurile sunt printre piesele vestimentare care nu se demodează. Acestea nu doar că sunt chic și îți oferă un aer sofisticat într-o zi ploioasă, dar îți va completa și ținuta office. Trenciul este ideal pentru momentele în care vrei să combini stilul cu funcționalitatea, așadar nu poate lipsi din garderoba ta. Este recomandat să alegi unul potrivit pentru înălțimea ta, așa că dacă ești minionă evită-l pe cel lung și larg. De asemenea, culorile de bază ale trenciurilor sunt bej, gri sau negru, dar dacă ai un stil eclectic poți alege și nuanțe vii de roșu, verde sau galben. Pentru a păstra tradiția din lumea modei, încearcă să incluzi în garderoba ta cel puțin un trenci într-o nuanță simplă.

Poșetă de mână

Fie că ai treburi prin oraș sau trebuie să-l iei pe cel mic de la școală, poșeta sau geanta de umăr te vor însoți mereu. Nu uita însă de importanța unei poșete de mână. Aceasta este esențială când participi la un eveniment select sau dacă ai o întâlnire importantă cu clienții. Poșeta este elegantă și te va recomanda în special când te întâlnești cu alți cunoscători. Include în garderoba ta o piesă pe care o poți purta atât la ieșirile la cafea cu prietenele, cât și în cadrul unui eveniment special. Chiar dacă ai un stil sport și preferi rucsacul, asigură-te că o poșetă de mână nu lipsește din dulap, deoarece vei avea nevoie de aceasta când te aștepți mai puțin. Alege un model care-ți face cu ochiul și care corespunde stilului vestimentar pe care îl abordezi în general.

Cămașa albă

Nu doar bărbații au nevoie de cât mai multe cămăși în garderobă, ci și femeile. Cămașa albă este o piesă vestimentară versatilă și poate fi adaptată atât la ținute office, casual, cât și la ocazii speciale. Vara, cămașa albă largă din bumbac sau in se poate purta pe post de rochie, așa că nu uita să o împachetezi în bagajul pentru vacanța la mare. Cele strâmte, croite după siluetă, sunt potrivite pentru ținuta de la birou, în combinație cu o fustă creion. Cămășile albe lejere – cu volănașe sau imprimeuri – pot fi purtate la orice vârstă, atât la muncă, la școală sau în parc. Garderoba ta trebuie să includă câteva cămăși albe pe care le poți combina cu jeans, fuste și pantaloni scurți.

Asigură-te că ai cât mai multe piese de bază în garderoba ta, pentru a nu rămâne niciodată în pană de idei, dar și pentru a fi mereu șic, indiferent de motivul pentru care vrei să arăți impecabil.

(P) Material publicitar realizat in colaborare cu Answear