Cele mai eficiente remedii pentru boala de reflux gastroesofagian includ utilizarea muștarului, oțetului de cidru de mere, a ceaiului de ghimbir, a sucului de Aloe vera.

Din listă nu lipsește nici folosirea bicarbonatului, a mușețelului, a migdalelor, a bananelor, a gumei de mestecat.

Necesare sunt și schimbări cum ar fi renunțarea la fumat, reducerea consumului de alcool, dormitul pe partea stângă și menținerea unei greutăți sănătoase.

Obezitatea la copii – 10 alimente care mențin sub control greutatea copiilor

11 cele mai bune remedii pentru refluxul gastroesofagian

Acasă căile de atac pentru boala de reflux de acid sunt bine cunoscute și cu condiția ca situația să nu fie deja foarte severă.

Puteți, de obicei, calma simptomele bolii cu succes folosind următoarele remedii acasă.

1. Oțet de mere

Deși poate părea puțin contraintuitiv pentru a pune substanțe mai acide în corp în timp ce încercați să luptați cu acidul din stomac, otetul de cidru de mere este un remediu minunat.

Motivul este că mulți oameni suferă de refluxul gastroesofagian, deoarece există prea puțin acid care se produce pentru a digera adecvat alimentele din stomac.

Prin urmare, adăugarea unei substanțe foarte acide se va stimula producția mai mare de acid.

Astfel, echilibrul stomacului poate fi găsit și întregul sistem poate funcționa normal.

2. Praf de copt

Amestecat cu un pahar de apă ar putea să nu pară deosebit de plăcut, dar este un remediu rapid și eficient pentru refluxul gastroesofagian.

Este o substanță de bază, ceea ce înseamnă că neutralizează acidul din stomac atunci când se ridică în esofag, eliminând astfel senzația de arsură pe care o simți.

3. Migdale crude

Luați câteva migdale ca o gustare zilnică pentru a elimina aceste episoade dureroase de acid reflux.

Migdalele sunt alimente foarte alcaline, care echilibrează pH-ul corpului și previne aciditatea în stomac ce poate duce la iritarea altor țesuturi a sistemului gastrointestinal.

Sarea în alimentația copiilor. Ce cantitate le este recomandată

4. Sucul de Aloe Vera

Majoritatea oamenilor se gândesc să aplice aloe vera în arsuri solare sau să reducă inflamația și de aceea este folosit ca remediu pentru refluxul gastroesofagian.

Când simțiți că vă arde stomacul și doriți să vă calmați rapid stomacul și esofagul, natura antiinflamatorie a sucului de aloe vera poate elimina aproape complet disconfortul.

Compușii organici din sucul de aloe vera sunt renumiți că lucrează foarte repede.

5. Guma de mestecat

Saliva noastră este un fel de curățare naturală.

Cu toate acestea, dacă nu avem o mulțime de producție de salivă, orice acid care vine în esofag sau în tractul digestiv rămâne acolo.

Prin guma de mestecat, care este un stimulent natural pentru salivă, putem spăla în mod consecvent tractul pentru a ne asigura că acidul a dispărut.

Asta face ca viitoarele crize de reflux gastroesofagian să fie mai tolerabile și mai puțin severe. Acesta ar putea fi cel mai simplu remediu cu cea mai mare plată.

6. Mere și banane

Ambele fructe de bază au anumite antacide naturale care funcționează foarte bine împotriva acizilor din stomac și esofag.

Consumul de fructe în fiecare zi este deja cheia sănătății, dar dacă suferiți de boală de reflux acid, atunci aceste două soiuri comune ar putea fi cel mai bun pariu.

7. Ceai de ghimbir

Ceaiul dine rădăcină de ghimbir nu este niciodată o alegere rea atunci când suferi de refluxul gastroesofagian.

Bogăția nutrienților și a compușilor organici unici găsiți în rădăcina de ghimbir are un efect sedativ și sedativ asupra stomacului și esofagului.

Ea reduce durerea și disconfortul și eliminând inflamația prin tamponarea acidului.

Ghimbirul este unul dintre cele mai frecvent adresate remedii pentru tulburări de stomac.

8. Renunță la fumat

Fumatul a fost asociat cu slăbirea sfincterului esofagian inferior, care controlează trecerea acidului în esofag.

Mecanismul exact pentru care se întâmplă acest lucru este oarecum necunoscut, dar fumatul este deja un obicei extrem de periculos.

Nectarinele previn anemia la copii. 10 beneficii pe care le au aceste fructe pentru copii și adulți

9. Fără alcool

Un consum responsabi de alcool este bun, dar orice exces cauzează probleme majore în stomac, inclusiv  șanse crescute de boală de reflux acid.

Totul cu moderatie, deoarece excesul de alcool poate perturba nu numai sistemul tau gastro-intestinal, ci si ficatul, complicand orice alt proces din corpul tau!

10. Muştarul

Mustardul este un mineral bogat în minerale, perfect pentru tratarea bolii de reflux acid.

Neutralizează acidul care poate apărea în gât și calmează cu succes iritația datorită naturii naturale alcalinizante.

11. Dormi pe partea stângă

Deși nu există o parte tradițională pe care să dormi, studiile au arătat că persoanele care dorm pe partea dreaptă au tendința de a suferi de apariții mai severe ale bolii de reflux acid.

Cu toate acestea, dacă alegeți să dormiți pe partea stângă, se pare că organismul reacționează mai bine și este mai puțin probabil să revină acidul în esofag.

Îți punem la dispoziție un dicționar medical de boli, semne, simptome și metode de tratament, care să te ajute să afli mai multe despre corpul tău și despre modul în care el funcționează.

Sursa foto