1.  Un parfum care să-i reflecte personalitatea și să-i satisfacă gusturile. Pe elefant.ro, poți alege parfumuri barbatesti  de care să fii convinsă că sunt originale și dintre care, unul sigur va fi pe placul partenerului tău. Fii, însă, atentă la eticheta sticlei: parfumul pur conține esență în procentaj de 20-30%, apa de parfum între 15-20% iar apa de toaletă între 5-15% esență. Un alt aspect important este că mirosul este diferit de la om la om, așa că ia în calcul că ar putea avea o altă aromă pe pielea lui. Pentru a-i testa, însă, durabilitatea și aroma, parfumează-ți cu o mostră cotul sau încheietura și miroase-l după un minut, apoi 5, apoi 10, apoi la jumătate de oră, la o oră, la 3 și în final, la 5 ore după aplicare. Dacă parfumul se menține plăcut în toate aceste intervale, e un semn bun. Asigură-te, însă, că este și pe placul lui.
  2.  Un ceas ar putea fi o altă idee bună, pentru un buget mai mare, însă. Acordă atenție preferinței lui: îi plac ceasurile de mână mecanice sau quartz? Cele mecanice nu necesită baterie și sunt mai rafinate, însă sunt și mai pretențioase și mai sensibile și au un preț mai ridicat. Fii atentă și la stilul pe care îl preferă: alege o curea de metal, cauciuc sau piele. Categoriile principale de ceasuri de mână ar fi cele sport, casual, fashion și cele elegante. Vei găsi și modele care bifează mai multe categorii simultan.
  3.  Un gadget e potrivit pentru un pasionat de tehnologie. În plus, există o gamă atât de largă încât poate acoperi toate gusturile și bugetele. Fie că vrei să fie un cadou jucăuș și îi iei o alarmă pe care s-o poată închide doar după ce fuge după ea prin casă sau un cadou pur tech precum un smartwatch, va fi un cadou reușit.
  4.  Un stilou gravat cu inițialele sau numele său, pentru a semna contracte și alte acte, cu eleganță. Un astfel de cadou rafinat îl va măguli, dacă este genul formal, foarte implicat în muncă sa.
  5.  Chiar dacă nu are o valoare financiară mare, un album foto în care îi vei aranja fotografiile în stil biografic ar putea fi de impact. Cumpără un album foto care să-ți permită să scrii și câteva observații atașate fiecărei fotografii și transformă-i viața într-o poveste.
  6.  Ce spui de un aparat foto cu fotografii instant? Nostalgia Polaroidului va învia bucuria de a primi un astfel de cadou, care se poate dovedi util și amuzant de fiecare dată când aveți parte de un moment special.
  7.  Și bărbații se bucură când primesc haine sau încălțăminte de calitate. Dacă este genul sportiv, ia-i o pereche de încălțăminte sportivă de renume, un model spectaculos, pe care să-l poată adăuga la colecția personală.
  8.  Un bilet la un festival este un cadou inspirat, dacă-l știi pasionat de muzică, însă ai grijă din vreme de celelalte aspecte (cazare, transport) pentru că prețurile și disponibilitatea se schimbă rapid, când e vorba de evenimente populare.
  9.  Dacă sunteți un cuplu care călătorește des, un bilet de avion spre o destinație unde să mergeți amândoi ar fi o altă idee excelentă. Asigură-te că îți cumperi și tu în același timp unul și transformă ziua lui într-o nouă ocazie de zbor.
  10.  Pentru că am ajuns la capitolul experiențe, gândește-te și la posibilitatea de a-i face cadou lecții de dans, de gătit sau de tenis, în funcție de pasiunile lui. Cadoul nu trebuie să fie neapărat fizic, mai ales dacă el este deschis lucrurilor noi.

Sperăm că te-am inspirat în căutarea cadoului potrivit pentru partenerul tău și că acesta îți va aprecia gestul și atenția acordată.

 

Sursa foto: Unsplash