Reîntors acasă, a decis că trebuie să schimbe ceva. La cele 131 de kilograme ale sale oricum ar fi urmat probleme de sănătate, iar dacă ar fi continuat în acest ritm, nici nu ar mai fi rămas multă vreme alături de familie.

O zi normaă din viața sa presupunea să nu mănânce nimic toată ziu, iar seara, odată ajuns acasă, să bea câteva beri, după care să mănânce foarte mult. ”M-am umflat, la propriu, ca un balon”, admite acum patronul de anticariat.

A căutat informații pe Internet și a dat inclusiv peste un concurs-provocare, în care câștiga cel care reușea să dea cât mai multe kilograme jos într-un interval de 150 de zile. Nici premiul pus la bătaie nu era de neglijat: 50.000 de dolari.

În ce constă dieta

A optat pentru dieta ketogenică, una destul de permisivă mai ales când vine vorba de grăsimi. E o dietă care permite un conținut mic de carbohidrați, unul moderat de proteine și unul bogat în grăsimi de bună calitate. Nu e pentru iubitorii de dulciuri, dar cei care apreciază untul, smântâna, avocado, nucile, migdalele și alte alimente care furnizează grăsimi sănătoase o consideră cea mai bună cale de a slăbi.

În materie de mișcare, a început cu plimbările – câte două pe zi, fiecare de câte o oră. A continuat cu greutățile, la sală, și a dat jos peste 41 de kilograme. În același timp, mușchii abdominali i s-au conturat cum nici nu îndrăznise să viseze.

Cu un fizic incomparabil cu cel de dinainte, americanul a devenit și mai bogat cu 50.000 de dolari.

a slabit peste 41 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Acum, la 89 de kilograme, are o greutate normală și poate fi soțul și tatăl care și-a dorit întotdeauna să fie, spune el. Bărbatul a postat pe Instagram fotografii de dinainte și de după transformare, motivând mii de oameni.

În plus, cheful său de viață și motivația sunt cu totul altele acum. ”Simt că am o ambiție și o motivație cum nu am avut niciodată în toată viața mea. Și am aproape 40 de ani!”, mai spune el.

Vezi și A slăbit 42 de kilograme și și-a transformat întreaga viață. De la supraponderal a ajuns model pentru David Beckham | GALERIE FOTO

Citește și: