În februarie 2017, Katie cântărea aproape 115 kilograme. ”Visul meu e să formez o familie cu partenerul meu, iar sindromul ovarelor polichistice poate afecta fertilitatea. Nu se întâmplă asta întotdeauna, dar în cazul meu aceasta a fost motivația de a slăbi”, declară Katie, o tânără complet transformată.

Katie a ajuns la 70 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

De atunci, Katie și-a schimbat complet stilul de viață, ajungând la o greutate sănătoasă de aproape 70 de kilograme. Dacă până în momentul în care a luat decizia de a slăbi aproape că nu se atingea de fructe și legume și mergea cu mașina peste tot, lucrurile s-au schimbat total în prezent. Tânăra a învățat să gătească, folosește mașina foarte rar și merge la sală de trei ori pe săptămână.

”Fă-o! Dacă aștepți să vină momentul potrivit, află că așa ceva nu există!”

”Îmi prepar și gătesc tot în prezent. În trecut cumpăram totul de-a gata de la restaurant sau firme de catering. Încă mă mai bucur din când în când de felurile mele preferate de mâncare, dar acum le gătesc eu într-un mod sănătos”, explică ea.

”Nu trece o zi fără să mănânc fructe și legume, iar la magazin merg pe jos, nu mai iau mașina”, mai povestește ea.

”Cea mai mare provocare a fost să învăț să gătesc. Felurile mele de mâncare nu sunt cele mai extravagante, dar învăț”, mai spune Katie.

Iar beneficiile sunt pe toate planurile. ”Mă întâlnesc cu oameni care nu m-au mai văzut de câțiva ani și nu le vine să creadă că eu sunt, mai ales că de mică am fost supraponderală”, mai povestește încântată tânăra, care a devenit un model pentru mulți. ”I-am încurajat pe partenerul meu, pe tatăl meu vitreg și pe mulți dintre prieteni să slăbească și e un sentiment minunat”, mărturisește ea.

Întrebată fiind ce sfat le-ar da celor care își doresc să slăbească, Katie spune simplu: ”Fă-o! Dacă aștepți să vină momentul potrivit, află că așa ceva nu există”.

Foto: Instagram

Vezi și Transformarea incredibilă a unei femei: A slăbit peste 30 de kilograme mâncând mai mult. Cum a procedat!

Citește și: