Obișnuia ca, pentru o singură masă, să se oprească la mai multe restaurante, să-și completeze porția. Îi era rușine să cumpere atâta mâncare dintr-un singur loc. Mânca la o singură masă 10 pungi mari de cartofi prăjiți, de la fast-food, și 10 nuggets. După care, odată masa terminată, se întorcea și după un sandviș.

Nici nu încăpea în scaunele de la restaurant sau în bancă, la facultate

Puține genuri de activități putea aborda, din cauza gabaritului depășit. Chiar și o simplă ieșire la restaurant cu amicii trebuia bine pregătită. Avea de dat telefoane în prealabil, pentru a ști dacă încăpea pe scaun și la masă, pentru a nu se face de râs, odată ajunsă acolo.

A sesizat că totul se transformă într-o problemă pe care nu o mai poate gestiona când nu a mai încăput în bancă, la facultate, și a fost nevoită să-și pună studiile în așteptare. ”Știam că trebuie să-mi schimb viața total”, mărturisește tânăra ajunsă la 28 de ani.

Grație cântarului industrial a aflat adevărul

Nici măcar nu știa cât cântărea, pentru că nu se putea sui pe un cântar obișnuit. De fapt acesta a și fost momentul în care s-a produs declicul. Aflată în magazinul unor prieteni, care aveau un cântar industrial, Robin a aflat cu stupoare că avea 204 kilograme!

Nu știa nimic despre diete și mâncare sănătoasă, așa că a început orbește, ca un bebeluș. A învățat despre mâncarea sănătoasă, a învățat să gătească, a început mișcarea cu plimbări scurte și înot, iar rezultatele au început să apară.

a slabit 127 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Acum, cu 127 de kilograme mai slabă, nu se mai satură de înfățișarea ei. Și-a reluat studiile, continuă să mănânce sănătos, dar își permite uneori să mai și trișeze, ca orice om ”normal”.

Însă, cel mai important, cdu noua înfățișare nu mai simte că toate ușile i se închid în față. Vede doar oportunități și chiar așa stau lucrurile.

Vezi și Un bărbat a slăbit peste 40 de kilograme în 150 de zile. E complet schimbat, cu abdomenul sculptat! A ținut o dietă permisivă | GALERIE FOTO

Citește și: