anthony melchiorri

1. Ai ajuns la recepție? Așteaptă calm. Niciodată nu țipa la angajații hotelului.

 1. Nu spune nimănui numărul camerei tale. Recepționerul trebuie să-ți dea cheia fără a spune cu voce tare numărul camerei. Dacă sunteți mai mulți prieteni sau familii, nu striga celorlalți numărul camerei care ți-a fost alocată.
 2. Nu permite niciunui om care se pretinde angajat al hotelului să intre în camera ta, fără a-i cere acestuia o legitimație. Fii fără teamă, nimeni nu se va simți jignit de gest dacă e cu adevărat angajat al stabilimentului.

   Nu folosi prosoapele de baie la lustruirea pantofilor

 3. Nu te grăbi să dai vina pe angajații hotelului dacă nu găsești vreun obiect la prima căutare în cameră. În 99% din cazuri, acel lucru e recuperat. În restul cazurilor, vorbește cu managerul hotelului și depune plângere la poliție.
 4. Nu comanda ”room service” dacă observi că meniul din cameră este murdar sau rupt. De asemenea, dacă pe meniu scrie ” selecție de iarnă” iar tu ești în mijlocul verii, atunci e clar că trebuie să renunți la idee.
 5. Nu folosi prosoapele de baie pentru a te demachia sau pentru a-ți șterge pantofii. E o lipsă de respect.

Citește și: Simptomele diabetului de tip 2 pe care multă lume le ignoră

 1. Nu arunca la coșul de gunoi din cameră lucruri despre care nu vrei să afle cei de la hotel. Ai grijă unde arunci , spre exemplu, acele pentru insulină, dacă suferi de diabet. Pot fi un pericol.
 2. Nu sta peste ora de check-out. Dacă dorești să mai întârzii, vorbește cu managerul.
 3. Niciodată nu-ți lăsa bagajele nesupravegheate în holul hotelului.
 4. Să nu-ți fie niciodată rușine să suni la hotel, în cazul în care ai uitat ceva, fie și jucăriile sexuale. Hotelul e obligat să ți le trimită, fără niciun comentariu.

Citește și: