Este natural și normal să vă doriți să începeți noua viață cu dreptul, iar, pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să fiți atenți la o mulțime de detalii, cum ar fi: locația, invitații, preturi pentru formatia de nunta, decor și multe, multe altele.

Există și varianta în care apelezi la un wedding planner în caz că simți că ai nevoie de ajutor pe diverse planuri. Dacă, însă, îți place să te implici 100% în proces și vă doriți să vă ocupați voi de toate, iată care sunt aspectele de care trebuie neapărat să ții cont atunci când pregătiți ziua cea mare.

Aspecte de care să ții cont atunci când planifici nunta

Sunt cazuri în care micile detalii fac diferența, însă până să ajungi la ele, trebuie să ții cont de lucrurile majore care vor defini cea mai importantă zi din viața ta: unde, cand, cum și cu cine vei împărtăși acest minunat moment al vieții voastre de cuplu.

1. Puneți un wishlist pe hârtie

De mică te visai mireasă și îți închipuiai cum va fi ziua nunții, cum va arăta mirele și rochia în care te vei simți ca o prințesă.

Se poate însă ca, de-a lungul timpului, să îți fi schimbat gusturile și afinitățile și acum trebuie să iei în considerare ceea ce te face să te simți bine și să ții cont și de dorințele partenerului.

Cel mai bun pas de început este cel în care puneți amândoi pe hârtie cum vreți să arate locația, ce decor să fie, câți invitați să aveți etc. și să urmăriți unde sunteți pe aceeași lungime de undă și unde nu, pentru a putea ajunge la un compromis din acel punct de vedere. Poate fi un proces anevoios, însă el este esențial pentru a pune la cale o zi deosebită și frumoasă pentru toți cei implicați.

2. Locația

Odată ce ați notat planul pe hârtie, puteți începe să lucrați la ziua cea mare.

Primul și primul lucru la care trebuie să vă gândiți și pe care să îl găsiți este locația.

Aceasta va da tonul pentru restul detaliilor și, odată ce o aveți bătută în cuie, puteți să treceți la următorii pași.

Ce este cel mai important este ca locația în care urmează să vă căsătoriți să fie pe gustul vostru, să fie suficient de spațioasă și să vă facă să vă simțiți în largul vostru din momentul în care pășiți în sală și până plecați acasă.

3. Muzica

Muzica este probabil cel mai important lucru de la o nuntă – pe lângă miri.

Prea puțină lume își va aminti neapărat cum au arătat florile de pe masa miresei, ce au mâncat la aperitiv sau cum s-au comportat chelnerii cu ei.

Cei mai mulți își vor aminti că au stat pe ringul de dans toată ziua/ noaptea pentru că muzica și interpreții îi făceau să nu stea la masă.

Alege o formație de nuntă pentru momentele artistice, mai ales pentru că vă puteți înțelege cu interpreții ce muzică să cânte, dar și pentru că aceasta vine însoțită de un DJ cu experiență în evenimente speciale, care să întrețină atmosfera la intrarea în sală, atunci când se servește mâncarea și la plecarea acasă.

Avantajul pe care formația de nuntă îl aduce odată cu cu DJul este că, lucrând împreună la multe ocazii, încep să se cunoască din priviri și tranziția de la unii la ceilalți se face lin.

Acestea sunt trei lucruri cruciale care te vor ajuta să deslușești mai ușor secretul organizării evenimentului perfect pentru voi.

Iar aceste cuvinte ”pentu voi” sunt cele care trebuie sa definească ziua, noaptea și tot restul vieții voastre împreună.

Puneți-vă mereu pe primul plan și ascultați în primul rând de ceea ce vă doriți voi și mai puțin de ceea ce vă spun alții.

Acesta este cel mai de preț sfat pe care vi-l putem da și pe care ne dorim să îl urmați încă din primele secunde în care plănuiți viața împreună.

Credite foto: unsplash.com

(P) Material publicitar