CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Cea mai importantă soluție să previi infectarea cu noul coronavirus este să te speli riguros pe mâini și să te dezinfectezi cu atât mai mult când mergi la serviciu sau în oraș și folosești toaletele publice.

Iată cum trebuie să manevrezi robinetul de la chiuvetele din toaletele de la birou, astfel încât suprafața de contact să fie cât mai redusă.

Nu uita, după ce te speli pe mâini, să te ștergi cu șervețele dezinfectant și să cureți și robinetul pe care l-ai atins, astfel încât acesta să rămână curat și igienizat pentru colegii care vor merge la toaletă după tine.

Mănușile și șervețelele dezinfectante, utile în spațiile publice

Este mult mai sigur să folosești mănuși când mergi la toaletele publice, dar acestea trebuie aruncate după ce te-ai spălat pe mâini.

De asemenea, șervețelele cu alcool sunt utile să deschizi și să închizi ușile pe care pun mâna atâția oameni. Coronavirusul se transmite foarte ușor de pe clanțele contaminate, îl iei pe mâini și apoi îl duci la față.

De aceea, este important să te speli bine pe mâini în toaletele publice și să folosești șervețele dezinfectante, astfel încât să nu iei contact direct cu nicio suprafață pe care pun mâna alți oameni.
imagine: Libertatea pentru femei