Nu doar că este vineri, nu doar că este 13… dar este vineri 13 noiembrie, o zi de care se tem cei mai superstițioși dintre noi. Iar aceștia fac sigur parte din zodiile care se tem de vineri 13 și care sunt convinse că nu vor scăpa de ziua de azi fără să pățească ceva rău.

Zodia Rac, în topul superstițioșilor

Cum Racii se numără printre cei mai superstițioși și temători nativi ai zodiacului, este evident că se tem de vineri 13 ca nimeni altcineva. Mulți dintre ei nici nu ies din casă. Își organizează munca și cumpărăturile în așa fel încât să nu fie nevoiți să facă nimic în această zi, decât să se odihnească și să aștepte. Atitudinea lor calmă este de bun augur!

Scorpionii… nu recunosc, dar se tem de vineri 13

Nativii zodiei Scorpion sunt oameni inteligenți, lucizi, cu o gândire logică și mulți dintre ei veleități de detectiv. Cu toate că argumentele logice sunt prioritatea lor, în secret ei sunt destul de superstițioși și mulți se tem de vineri 13. Vinerea, oricum, nu este ziua lor cea mai bună, iar dacă este și 13 cu atât mai mult se tem că vor avea parte de neprevăzut.

Zodia Vărsător, tenată de tot ce este mistic și misterios

Vărsătorii au o mare apetență pentru misterele întunecate, pentru mici secrete de familie, pentru păcatele prietenilor pe care ar da orice să le afle. Lor le place să exploreze universul mai puțin cunoscut, astfel că lumea legendelor și superstițiilor este fascinantă pentru ei. Poate că nu se tem de 13 sau de vineri 13, dar în mod sigur așteaptă cu înfrigurare această zi pentru a analiza dacă se întâmplă ceva tragic sau nu. Și mulți dintre ei sunt convinși că vineri 13 aduce ghinion!