„Am linie directă cu el, de fapt, am numărul lui și pot să-L sun pentru orice problemă apare”, a declarat acesta. Un filmuleț în care acesta răspunde unor întrebări primite pe rețelele de socializare, el apare adresându-se persoanei de la celălalt capăt al liniei „Rai” sau „Dumnezeu”.

Vrea să-L sune în cadrul unei emisiuni TV

„Chiar pot să vorbesc cu el, de ce vă îndoiți și credeți că nu aș putea să-l sun? Am o linie directă cu El pe care pot să-l sun și să-mi dea instrucțiuni despre ce am de făcut în timpul slujbei. Mi l-a dat în timp ce mă rugam. Am auzit o vocea și îmi spunea să-l sun direct. Primesc la telefon instrucțiuni despre ce să fac și ce să zic în timpul slujbei de duminică”, spune bărbatul.

Paul a declarat că este dispus să le ofere și credincioșilor numărul să discute și ei la telefon cu Dumnezeu, iar dialogul va fi transmis în direct pe postul sau de televiziune. În imaginile video postate pe internet demonstrează însă că, de fapt, pastorul vorbește la telefon fără să îi lase și pe credincioși să comunice în direct cu divinitatea.

„Știu că oamenii cred ce vor ei, unii poate vor consideră că este o farsă publicitară, dar este treaba lor. Noi nu facem lucruri de dragul publicității, ce am obține din asta”, a mai adăugat pastorul.

Cu toate acestea, preotul care se pregătește să-și deschidă un post tv susține că va lansa o emisiune, intitulată „Heaven Online”, în care va demosntra oameniilor că spune adevărul.

Povestea pastorului s-a viralizat pe rețele de socializare, unde internauții susțin că Paul este un șarlatan sau îl întreabă „dacă a fumat marijuana sau dacă se droghează”.