Căzăturile zdravene, semn că viața ta se schimbă

O superstiție veche spune că bărbatul sau femeia care se împiedică din senin și cade își va pierde inima în acel an și sigur se va căsători. Nici nu este de mirare! În toate culturile lumii, când un adult în toată firea ia o căzătură bună, își schimbă viața, fie că vrea sau nu. Ia aminte, dacă te împiedici și cazi! S-ar putea să îți fure cineva inima!

Ferește-te să îți dai întâlnire cu iubitul tău pe scări

Scările au adunat o mulțime de proverbe și superstiții din cauza semnificațiilor lor complexe. Scările reprezintă efemerul, trecerea timpului, schimbarea, sentimentele trecătoare. De aceea, o vorbă veche spune să nu te urci niciodată pe scări când te întâlnești cu bărbatul iubit. Relația voastră nu va dura prea mult!

Busuiocul, în cele mai vechi superstiții despre iubire

În credințele populare, parfumatul busuioc este asociat cu dragostea, cu atracția și frumusețea îndrăgostiților tineri. Și există un obicei care spune că busuiocul uscat și mărunțit, amestecat cu miere, se ia dimineața pe stomacul gol și de către soție, și de către soț. Astfel, dragostea lor va rămâne vie și puternică. În mod cert, combinația de busuioc și miere are beneficii pentru sănătate, dar și pentru potență, astfel că remediul acesta chair funcționează pentru relația de dragoste.

Rotește codița unui măr să afli cine ți-e ursit

Dacă ai mai mulți pretendenți, ar fi bine să folosește și tu un obicei vechi cu care grecoaicele își aflau dragostea. Mărul este asociat cu iubirea, cu pasiunea și cu împlinirea în dragoste. De aceea, tradiția spune să răsucești codița unui măr roșu și sănătos, rostind literele alfabetului la fiecare răsucire. Fii atentă la ce literă se rupe codița, pentru că aceasta este inițiala numelui viitorului soț.

Ține secretă logodna măcar o zi

O vorbă înțeleaptă îi sfătuiește pe tinerii îndrăgostiți să se logodească în secret și să păstreze secretul măcar o zi. Astfel, iubirea lor cu tot ce are ea mai frumos va fi protejată de invidia, gelozia și răutățile altora. Când doi oameni se iubesc și își arată dragostea tuturor, un al treilea va fi întotdeauna geloz, chiar dacă nu o arată.