Cum să folosești lumânările pentru dragoste

Alege lumânări albe pentru a-ți proteja iubirea și căsnicia și lumânări roșii pentru a atrage pasiunea și dragostea în viața ta.

Folosește o singură lumânare sau trei și aprinde-le în fața unei oglinzi. Presară în fața lor petale parfumate de flori și rostește o declarație de iubire pentru bărbatul pe care îl dorești alături de tine toată viața.

Cât timp arde lumânarea, încearcă să planifici viitorul vostru împreună, cu toate dorințele tale așa cum vrei să se împlinească.

Cât timp sunt aprinse lumânările pentru dragoste, gândește-te intens cât de mult îl iubești și cât de uniți veți fi împreună.

Un ritual simplu pentru a recuceri iubirea

Folosește lumânările pentru dragoste, de culoare roșie sau roz, pentru a readuce pasiunea în viața ta.

Dacă vrei să recâștigi dragostea fostului iubit, scrie câteva rânduri pe o foaie pentru împăcare și pentru o nouă șansă alături de el așa cum ți-ai dori să îi spui în față, dacă ar fi lângă tine.

După ce le scrii și le rostești cu voce tare, arde bilețelul la lumina lumânării și concentrează-te asupra chipului lui.

Cu cât îți amintești mai bine fiecare detaliu al chipului său, zâmbetul, forma ochilor, gesturile specifice, cu atât rugămintea și speranțele tale vor ajunge mai repede către aura lui.

sursa foto: 123rf.com

Află și cum faci lumanari parfumate acasa