Tot mai multe tinere aleg să se tatueze pe timp de vară cu vopsea semipermanentă sau cu ștampile speciale, care se pot îndepărta ușor la primul duș. Indiferent că vrei un tatuaj pe viață sau ceva trecător, pentru sezonul estival, iată ce reprezintă elementele și simbolurile pe care le aleg majoritatea femeilor.

Florile: alege o floare care să te reprezinte și care să transmită un mesaj celor din jur; spre exemplu, trandafirul sau floarea de lotus reprezintă iubirea; crinul reprezintă puritatea, iar anemonele semnifică delicatețea. Florile de cireș, iubite de multe fane ale tatuajelor, reprezintă principiile feminine precum frumusețea, senzualitatea și iubirea.

21227607 - the process of drawing henna applying on the back of a young girl of arabic inscriptions, with a focus on the tattoo

Fluturii: sunt și vor fi mereu la modă pe listele cu tatuaje feminine. Sunt simboluri ale tinereții, frumuseții și iubirii. Totodată fluturii reprezintă frumusețea efemeră a verii și sunt cu atât mai potriviți pentru scurta perioadă pe care o petreci în concediu, la mare.

26398223 - young sexy lady by indoor swimming pool.

Rândunelele: dintre păsările care apar adesea în tatuaje, rândunelele continuă să își păstreze locul în top nu doar pentru că sunt asociate cu primăvara și speranța, dar și pentru că pot reprezenta o nouă iubire. Rândunelele mai semnifică și legătura pe viață dintre doi oameni care se iubesc, dar și norocul pe care îl atragi în calea ta.

shutterstock_406823581

 

Zodiile: multe femei preferă să își tatueze simbolul zodiei în care s-au născut, nu doar pentru a atrage privirile și a spune indirect tuturor ce fel de persoană este, dar și pentru că zodiile ne poartă noroc. Se spune că cine are o bijuterie sau un tatuaj cu zodia ei este mai protejată de influențele negative ale astrelor.

shutterstock_2016086

Inimile: vechi, dar mereu la modă, inimile sunt alese de femei când încep o relație nouă și sunt fericite în dragoste sau când sunt marcate profund de o despărțire dureroasă. Celebrul tatuaj cu o inimă și o panglică pe care este scris numele iubitului a devenit cam desuet. Dar artiștii care crează tatuaje pot concepe diverse modele de inimi mult mai atrăgătoare și interesante.

shutterstock_263233100

sursa foto: 123rf.com/ shutterstock.com

Dacă ești interesat de această artă, află cum se fac tatuajele!