Nu întâmplător ne apar animalele în vis, fie că ne plac sau nu. Multe persoane își visează frecvent pisica sau câinele, mai ales dacă le îndrăgesc și petrec mult timp cu ele. Dar și animalele sălbatice pot apărea în vise, deoarece ele sunt asociate cu anumite semnificații și simboluri. Descoperă ce înseamnă fiecare.

Ce înseamnă animalele în vis dacă sunt domestice

Animalele din casa ta sau din ograda bunicilor reprezintă anumite aspecte ale eului tău interior, sentimente, emoții, dorințe care, poate, nu s-au împlinit. Poate fi vorba de aspecte ale vieții tale care au nevoie de o transformare.

Pisica nu are semnificații pozitive în vis. Ea reprezintă trădare, minciună, înșelăciune. Ea poate apărea în visele tale în contextul în care te simți amenințat de cineva care te-a trădat sau care s-a apropiat de tine doar pentru a profita.

Pe de altă parte, pisica reprezintă și senzualitate, o relație intimă sau un amant/o amantă, o legătură în afara căsătoriei. În acest context, ea apare în vis când simți că relația ta de cuplu începe să aibă probleme și nu te mai simți suficient de atrăgătoare pentru bărbatul iubit.

Câinele are semnificații pozitive și poate reprezenta atmosfera liniștită de acasă, fericirea conjugală și împlinirea unor dorințe de familie. Însă dacă vezi în vis un câine negru care te atacă, el reprezintă teama ta de un eșec grav în carieră.

Calul este și el unul dintre animalele care apar uneori în vis datorită eleganței și puterii sale. Când visezi cal, înseamnă că ești sigură pe forțele tale și că ești dispusă se muncești mai mult pentru proiectele tale. Calul alb înseamnă o veste bună, iar calul murg înseamnă că trebuie să fii mai ambițioasă pentru a obține tot ce vrei.

Ce reprezintă animalele sălbatice din visul tău

Dacă sunt sălbatice, animalele în vis reprezintă sentimentele tale cele mai puternice pe care nu le poți domina, precum și situațiile pe care nu reușești să le controlezi.

Iată 5 dintre cele mai întâlnite animale sălbatice din vise și semnificația lor.

Cerbul sau căprioara – dragoste neîmpărtășită, prietenie pură, beneficii din partea unor prieteni;

Ursul – complot, intrigă, luptă, riscuri mari în carieră;

Lupul – amenințare, confruntare, invidie, ură;

Leul – virilitate, dominație, protecție sau pasiune nebună;

Iepure – boală, compromis, teamă, eșec în plan profesional.

Află mai multe despre semnificația animalelor din vise!

sursa foto: 123rf.com

Vezi şi animale care trăiesc la Polul Sud!