De multe ori Biblia este un sprijin sufletesc în momentele grele. Iar femeile care au nevoie de dragoste și de bunătate știu că pot găsi în Cartea Sfântă sfaturile cele mai potrivite.

  1. ”Dumnezeu este cu ea și ea nu va cădea niciodată!” (Psalmii 46:5)

2. ”Fii tare și curajoasă. Nu îți fie frică; nu te descuraja pentru că Domnul Dumnezeu este cu tine oriunde mergi” (Iov 1:9)

3. ”Sub aripile Lui, tu vei găsi adăpost” (Psalmi 1:9)

4. ”Nu-ți face griji pentru nimic, dar roagă-te pentru toate! Spune-i lui Dumnezeu ce ai nevoie și mulțumește-i pentru tot ce a făcut” (Filipeni 4:6-8)

5. ”Ai încredere în Dumnezeu cu tot sufletul tău și nu te baza pe înțelegerea ta. Căci în toate este Dumnezeu și El îți va arăta calea” (Proverbele 3:5-6)

6. ”Binecuvântată este femeia care crede în Dumnezeu că va împlini toate promisiunile făcute” (Luca 1:45)

Citate din Biblie pentru femeile care au nevoie de dragoste

7. ”Fie ca tot ceea ce faci să fie făcut din dragoste” (Corinteni 16:14)

8. ”Nu părul lung, bijuteriile de aur sau hainele frumoase te vor face frumoasă. Nu, frumusețea ta trebuie să vină din interiorul tău – frumusețea unui suflet blând și liniștit. Această frumusețe nu va pieri niciodată și ea este plăcută lui Dumnezeu.” (Petru 3:3-4)

9. ”Farmecul este înșelător și frumusețea este trecătoare, dar femeia care se teme de Dumnezeu este de lăudat” (Proverbele 31:30)

10. ”Ori de câte ori ești nesigură pe tine, ori de câte ori simți că nu ești iubită și că nu contezi pentru nimeni, adu-ți aminte Cui îi aparții” (Efeseni 2:19-22)

sursa foto: 123rf.com